valde mellan en big mac och hashbrown..

yep, som sagt igår drog jag och mikaela till linköping för ett spännande uppdrag, nämligen affischera åt ett företag som behövde programmerare. iaf gick det väl relativt bra, även om vi inte kunde få upp alla som vi skulle få upp. men universitet är fullsmockat av våra planscher, slängde upp typ 10 på alla anslagstavlor vi kunde hitta. nöjd.

det var trevligt att göra nåt annat istället för tentaplugg, variation förnöjer! var rejält trött när jag kom hem igår, föltterna ville inte sluta värka och axlarna ömmade. men lite glass och massage höjde humöret.

och ja, efter en slitsam dag måste man ju avsluta dagen på donken, vad annars? vi blev dock rätt misstänksamma när jag tittade igenom listan på hur många kalorier och sånt maten innehöll och fann detta..
image26

hashbrown? wtf?!? haha. har ingen aning om vad det var och vågade inte fråga, haha. donken i mjölby vet vad de ska sälja...

Kommentarer
Postat av: k

HAHAAA!

2008-03-16 @ 16:02:17
URL: http://kakarin.blogsome.com
Postat av: åsa

hashbrown är vanliga i det här landet i alla fall. det är en slags frukostmat för dem, har tyvärr inga konsekvenser.. förutom att man blir tjock kanske. ^^

2008-03-19 @ 04:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0