ledig dag.

idag är jag ledig (eller jag har inga föreläsningar alls den här veckan - SWEET!) och ska försöka få ihop den här rapporten om kommunikationsbyrån Kompago. men det är svårt och jobbigt att skriva om deras affärsidé, kundstruktur och specialistkompetens. men jag kan nog förhoppningsvis skrapa ihop 3 sidor med lite svammel, det är jag ganska bra på.

i lördags fyllde jag bolagsålder, tjoho! dagen började med gos med min man och sen frukost på sängen med paketöppning. jag fick rosor, ett TP-spel och en ben & jerrys (yummie!).  därefter fylldes dagen av förberedelser som dammsugning, fix med tårta och duka fram inför ankomsten av mina föräldrar och släkt. när de kom fikades det som aldrig förr. jag och lasse hade ju bakat tre kakor + tårta. morfar kom med bullar och en äppelkaka och farfar med 4 sorters kakor. mätt var ordet efter all den födan. paket fick jag också, söta strumpor, pengar, en digitalkamera (jävlar vad det ska fotas!), pengar, en rougeborste, godis och mer blommor. sen lämnades det en massa mat också, kunde inte bli bättre! sen invigde vi TP och spelade i lag, jag och lasse imponerade och vann nästan. vi fick avbryta för mat och sen åkte de hem til linket, men det var kul! toppdag.

det känns som jag befinner mig i nåt gos-rosa-puss-mys-stadie just nu. allt är bara pirr i magen och kär x tusen och ja. puss på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0