måndag. igen.

jag har 8 dagar kvar av min praktik. 52 dagar har jag arbetat på min praktik och nu återstår 8. det känns lite lagom sjukt, att 3 månader kan gå så fort. lite för fort, mars bara försvann iväg och jag hann knappt söka sommarjobb. nu hoppas jag på att få mitt gamla jobb, det hade varit bra. något som däremot är bra är att jag kommer få fortsätta arbeta på min praktik i höst också. lite extra jobb då och då när de behöver mig. mot betalning! sweet!

helgen har varit mys! i fredags följde jag med marielle hem och vi gjorde pommes och pappas vitlökssås med vitlöksbröd och jenses tzatziki till. namnam! sen svullade vi i soffan och åt godis och tittade på finalen av let's dance.

på lördagen vaknade jag tidigt (varför vaknar man alltid cp-tidigt och utvilad när man kan sova bort dagen? suck) och hann med en runda i gymmmet innan jag mötte upp marielle på stan. jag skulle inhandla present till lasse och det gick bra! han fyller 23 på torsdag, så det blir det kalas och tårta! mums. kom hem och åt lunch, sov lite på soffan och pratade med lasse i telefon. sen var det dags att göra sig iordning och åka till mikaela för att kolla på hockey och förfesta. hv vann och går till final (var tvungen att skicka ett retande sms till far när det stod klart ;). marielle anslöt sig till förfesten och festen kunde börja! påväg till klubb enkelt går vi förbi ett annat uteställe. mellan två husväggar finns en glugg där en något blek brud står och röker. marielle som går närmast husväggen fick sig en lite lätt chock när hon som hastigast tittar in i gluggen, inte beredd på att det står en person där, och utbrister högt "HJÄLP! ETT LIK"! jag och mikaela höll på att dö av skratt åt kommentaren, samtidigt som jag tyckte synd om bruden. sen dansade vi ett par timmar och marielle fick världens äckligaste margarita (bestod nästan enbart av tequila). sen började jag må dåligt, inte pga för mycket alkohol dock! så jag kände att jag nog passade bättre hemma i sängen än på dansgolvet och så fick det bli!





  

söndagen bestod av städning, tvättning, degande och tittande på mitt stora, feta grekiska bröllop, lagom bra underhållning :) sen kom lasse och hämtade upp mig och det blev storhandling och mys framför casino royale. en bra helg helt enkelt.  

nu ska jag jobba vidare, blir att fortsätta sammanställa medlemsmötet från i torsdagskväll och jobba med lite events tror jag.

nu väntar jag bara på att våren ska komma på riktigt. jag har hört rykten om att den ska göra det nu.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha..jag kollade också på Mitt stora feta grekiska bröllop, fast på dvd..orkar inte reklamen. Hoppas hoppas hoppas att våren skymtar fram den här veckan! Kommer det snö igen så går emigrerar jag.

<3

2009-03-30 @ 10:37:32
URL: http://sialiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0