le paris.

ååååååhhhh!!!!!! lycklig deluxe. har haft världens bästa helg med lasse, kan jag leva på hela veckan tills jag får pussa på karln igen. igår bokade vi en weekend i paris i början av december! kommer bli så sjukt kul och mys. vi ska bo på ett mysigt hotell i montmartre. it's gonna be awesome. nu ska vi bara lära oss lite franska fraser så vi kan klara 4 dagar i frankrike eftersom ingen av oss kan någon franska överhuvudtaget. ska gå och köpa en liten parlör i veckan, kan nog vara bra att ha med sig. vill åka nuuuu!



men jag har något annat att se fram emot, nästa helg ska jag och lasse till göteborg och bo på scandic och mysa sönder. shop til you drop typ och ja. kan nog inte bli annat än helt okej. och så tillgång till ny lägenhet och allt i samma veva!

som mikaela sa i bilen påväg hem från lager 157  - "får inte ni en känsla ibland att fy fan vilket bra liv man har?". helt klart. (lager 157 var btw inte mycket att ha alls. blev ett par hörlurar och ett halsband)

nu ska jag slökolla klart på eternal sunshine of the spotless mind och sen gå och lägga mig. blev så sugen efter att ha kollat att ha tagit en tripp down to memory lane a la bilddagboken. shit vilka fina tider alltså.

puss!

(lasse jag saknar dig.)

Kommentarer
Postat av: karin

åh vad kul! paris är en av världens bästa städer :)

2009-10-05 @ 11:41:15
URL: http://kakarin.tumblr.com
Postat av: amanda

åååååååh vad mysigt! och hotell också, fusk, vill jag också ha råd till. haha. som lasse säger: "allting, allting, allting ja allt, är nästan perfekt!" känns lite så! puss!!

2009-10-05 @ 13:24:31
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: amanda igen

alltså winnerbäck.. haha.

2009-10-05 @ 13:24:58
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: snät

i'm so excited!!! :D kommer bli grymt.



haha först när jag läste "som lasse säger" tänkte jag wtf, men sen när jag läste frasen föll bitarna på plats! ;) och ja allting känns ganska så perfekt :) mihi.

2009-10-05 @ 15:13:06
URL: http://sneet.blogg.se/
Postat av: Anneli

Yey! Älskar Paris! Lyllos er som ska resa bort ett tag. Ni kommer få en perfekt weekend! Hoppas allt är bra med dig annars?



Puss<3

2009-10-05 @ 20:07:59
URL: http://sialiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0