i'm in love with you

det går otroligt segt att plugga på juldagen. men jag har nu iaf fått ihop ett helt A4! go snät. bara en halv sida till, sen är jag klar med "julläsningen" = läst en roman med politisk inslag och redogjort vad den handlar om och knyta till samhället. sen har jag bara mitt nobeltal ( 2 A4) och mitt framtida jobb inom politisk kommunikation (också 2 A4) kvar. blööök. men anneli har gett mig ett jättebra uppslag till mitt nobeltal, en grej från samhäll C kursen, så nu ska det nog gå vägen!

ikväll blir det rester från gårdagens julbord. jag känner mig redan lite fed up.

häpp!

och så var julafton över, ännu en gång. fast jag hann aldrig med riktigt, känns det som. helt plötsligt var det 19 december, jag hade lyckats ta mig igenom en termin på högskolan och det var 5 dagar kvar till julafton. HELT PLÖTSLIGT! jag förstår faktiskt inte vad som hände med hela hösten, den bara försvann så jävla fort. fast det var skönt det med. mycket har hänt. och jag tror mycket har förändrat mig. förhoppningsvis till det bättre.

igår var hela familj + mormor-morfar + farfar-farmor samlade hemma hos oss och åt oss feta och drack oss ännu fetare. såg knappt nån kalle anka och det gjorde mig inte särskilt mycket. även om det liksom hör till. efter det var slut började vi julklappsutdelningen och jag fick bland annat detta:

- en dvd (!!!!!!!!!!)
- kläder, typ zip-tröja, linne, t-shirt, skor osv. och strumpor! shit vad jag är i behov av fler strumpor.
- pengar
- diverse skönhetsprodukter
- massa grejer till nya lägenheten, mest husgeråd som kastruller, koppar, bestick, skålar osv.
- godis
- en papperskorg (var faktiskt önskad ^^)

och lite annat smått och gott. snät blev klaaaaad. ikväll blir det julfirande med lasse och imorgon med chicks! WEJ! nu ska jag gå en promenad, för att mildra det dåliga samvetet för allt jag tryckte i mig igår.

WTF?!?!

pappa pysslar med maten och styr och fixar till jultrancemusik.

WTF?!?!!?



men, GOD JUL :D

alex vet hur man spexar

alltså, alex. haha den här så jävla kul! julkänslorna bara kom på en gång.

http://www.elfyourself.com/?id=1736252626

image14

btw,

jag pratade med lasse i 20 minuter i telefon och jag var trött och bara svamla om ingenting. han höll ut och la in lite ja och mmmmm då och då. att han orka, jag visste knappt själv vad jag sa.

är det det här som kallas kärlek?
haha.

och vi lär oss ingenting

idag fyller cissi hela 19 år! grattis då. var där och fika massa och bara prata med fina brudar. det var nice, har saknat de tiderna man bara hängde och prata om typ ingenting i flera timmar. igår var jag och karin hos cissi och åt julmust och choklad och tittade på OC. första avsnitten var jävligt tattiga och kirstens pottfrisyr gick inte att dölja trots exstensions. haha.

imorgon är julafton och man märker att man blir gammal. den där förväntansfulla känslan, ni vet "som ett barn på julafton"-uttrycket har slutat infinna sig. eller är det möjligen bara i år? utebliven snö och plusgrader och inget julpynt, kanske tre faktorer som behövs?

nää nu ska jag kolla vad päronen gör. sen ska jag vila. jag är trött.

dan före dan före dan före dan före dan.. eller nåt.

sitter hemma i linköping i datorrummet där åtskilliga timmar har spenderats genom åren, fast den här gången på min egna dator. vår tycktes haverara så fort jag tryckte på on-knappen.

fick tillbaka den läskiga tentan igår och jag lyckades ju än en gång klara den! och bara 3 poäng från vg. kände mig riktigt nöjd och klämde i mig en chokladboll i skolcafét för sista gången det här året. kommer sakna de goda (men dyra) mackorna och kaffet. och mina små partycyklar. hihi. men man ska intre ropa för fort, de här "lediga" dagarna kommer troligen bara svischa förbi och plötsligt är det 6 januari och jag reser ner till småland igen. men sen är det bara tre veckor kvar tills flytten! can't wait.

och vår utgång förra veckan gick inte bra. förfesten hos marielle var supermysig med värsta goda maten som vi lyckades åstadkomma och roliga filmklipp som spelades in. men efter nästan 90 minuter i kö till kåren gav vi upp och åkte hem ist. tråkigt, men jag hade roligt ändå.

och det är helt jävla sjukt, fyra dagar kvar till julafton?! vad hände med det här halvåret? har gått så himla snabbt, har inte riktigt hunnit med. men jag har haft jäkligt roligt det här halvåret, det har jag. och känt mig lycklig än vad jag gjort på länge. mycket tack vare världens underbaraste karl som jag aldrig kommer klara mig utan <3

ikväll blir det pappas pannkakor. me löööööv! och saknat.

image13

look what they've done to my song.

det är en sån här dag man googlar sitt namn.

och jag glömde plattången hemma i linköping. faaaan.


har föresten köpt två julklappar nu.
nöjd.

how i love him.

my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh how i love him


hemma i linköping och äter godis :D lättfett värt. när mamma betalar och allt. igår blev det iaf myskväll med lasse på hans land med egenlagad pizza och idofinal. myspys. idag åkte jag och cissi ner en sväng på stan för shopping och julklappsköp, men som vanligt slutade det med att jag gick endast hem med en julklapp till mig själv (obs läs från morfar). det var trevligt i vilket fall som helst. vi slöt upp med emma för en fika och jag fick en uppdatering om det senaste skvallret. hänt mycket sen man flytta ner till småland, det må jag säga! ajja, ikväll blir det hemmamys. visste inte planerna för ikväll imorse, så jag sa att jag troligen skulle vara hemma ikväll och mor blev så glad att hon gick och köpte en fet godispåse till oss. så jag ville inte göra henne ledsen eller låta henne äta upp allt godis, haha. är rätt gött det med. utgången dissas, laddar för fullt för jönket brudarnas julfest på onsdag och avslutning på kåren! kommer bli så jävla kul! peppen är hög!

nu ska jag ner till tvn och äta upp allt godis. smell ya!

image12

kopieraklistrain.

när åt du lingonsylt senast: typ gymnasiet kanske?
hur många julklappar har du köpt i år: usch jag är dålig, inga alls
hur många snygga tyskar känner du: finns det ens? haha, nej jag känner inga tyskar alls
vilket tyskt fotbollslag är bäst: huh?
vilken fuktkräm använder du: typ nån som mormor har gett mig
vilken var den senaste sminkgrejen du köpte: en fundation från maybelline
vilken var den senaste tidningen du köpte: gosh minns inte, men tror en cosmo
vad var det senaste du postade: bostadsansökan
när sov du senast på golvet: sover inte på golvet
var ska du sova inatt: i min säng
vem förutom du brukar sova i din säng: lasse :) (även fått besök av cissi och fanny)
är du modig och älskar utmaningar: ibland så.
har du täckt någons hus med toalettpapper: hihi nää
hur blir du när du är packad: fnissig och väldigt pratglad
har du nångång hamnat i fyllecell eller dylikt: oh no
hur många solglasögon äger du: 1 par som jag använder, annars vet jag inte
är du mogen för läppstift: jo jo
sminkar din mamma sig: jaaa, det gör hon.
vill du gå ner i vikt: det händer ibland (läs ofta)
vad äter du helst när du ser på film: chirre och dirre och lurre och klarre... haha. ge mig godis i alla dess former så är snät klaaad.
skulle du vilja träna någon typ av kampsport: nej
vilka internetsidor besöker du varje dag: bildagboken, diverse bloggar, facebook, msn
har någon av dina kusiner fått barn: borde ju för mig stå i singular, men nej. hon har inga barn
hur många gånger har du flyttat: 1
vad är det kulaste och minst kula med att flytta: roligaste, planera och köpa in saker och inreda. minst roliga packa ner allt
har du bott i radhus: jawohl!
vad är det för färg/mönster på dina sängkläder: blåa med lite cirklar på och så.
vad är det för färg/mönster på dina sockar: svarta med björnar
har du det fint hemma: jorå, det funkar än så länge
hur många ljusslingor har du: ingen
partner eller singel: partner (fult ord, "hej jag har en partner")
barn eller karriär: både så klart!

tisdag.

mycket har hänt sen jag sist skrev, så ska väl ge er nyfikna läsare en sumering :)

i fredags var det tenta och ångesten innan var total! alla var nervösa och trodde det skulle gå åt helvete. nu när jag gjort har jag ingen aning, får helt enkelt se när resultatet kommer om tre veckor. efter tentan for jag hem och hann inte göra särskilt mycket innan jag fick ge mig ut i vädret och hämta cissi på stationen! nice med lite besök igen :) vi åkte hem till mig och gjorde oss iordning inför tenta-/inflyttningsfesten som skulle äga rum på kvällen. det var spännande att se hur det skulle bli, vi var runt 30-40 pers i en etta på ca 40 kvm.. det var trångt men gick! nån gång framåt natten gav vi oss in till stan och dansade på centrum. galet kul.

lördagen gjorde vi inte ett skit. chokladbollar och såg på vänner :) sen pratade jag med lasse som  skulle ut med sina kompisar och jag och cissi hänkade på. vi for upp till dalvik där en kompis till honom bor och förfesta. var riktigt trevligt. sen hamna vi på centrum igen. värkande fötter och trötthet tog över, så vi drog sen hemåt.

söndagen såg jag och cissi på tv och åt en brakfrukost. mumma. sen åkte hon hem kvart i sju, jag och lasse tog en promenad med henne till stationen och skulle sen gå vidare och hämta hans bil i dalvik. summa blir det nog en promenad på 7 km (med en uppförsbacke som aldrig tar slut, hihi). jag hade träningsvärk dagen efter... haha.

igår började en ny kurs, politisk kommunikation. än så länge verkar den riktigt bra, inlämningsuppgifterna verkar dock en anings svåra. skriva ett nobeltal på 2 A4 ?! wtf?! aldrig ens hört ett!

RSS 2.0