it's always windy in jönköping.

nu har jag skjutit upp bloggandet alltför länge så lika bra att komma igång igen. det är ju det som är det värsta efter ett längre uppehåll - komma igång igen.

jag har den senaste tiden gjort en hel del. jag bytte inriktning till pr efter mycket övervägande och tänk och det känns bra! men när jag väl beslutat mig för detta måste jag också bestämma typ nu var jag vill ha min praktik nästa vår (ja har man inte bestämt sig i typ augusti är man körd) så ska nog boka en tid med praktikansvarig och prata igenom det. kanske prata med grannen i linköping som arbetar med reklam, kontakter har jag hört är bra att ha..

jag har också insett att jag har lagt på mig en massa onödigt fett och ska träna 4 gånger i veckan för att få bukt med detta. saker hänger på ställen de aldrig hängt förut och jag känner mig stor som ett hus. har 5 veckor på mig innan jag får läman mitt gym i källaren och ska träna 4 gånger per vecka = 4 x 5= 20 träningpass. my god, kommer never klarat. haha.

annars har vi kommit igång en del med b-uppsatsen, känns bra! kommer nog bli ganska slappt, har nästan fått all fakta serverad och klar och behöver knappt göra nåt själva. jag, mikaela och marielle planerar många glassifa dagar vid marielles pool i maj. yes!

och valborg är på onsdag och jag känner mig rätt nollställd inför det. vet inte hur det blir, kanske grill och brännboll på vätterstranden här i jönket eller få skjuts till linköping och dega hemma. måste ju dit i vilket fall som helst på fredag eftersom mitt tåg till sthlm och anneli och myshäng(!) på lördag går därifrån. i don't know. 

imorgon har jag sista tentan. det känns så jäääävla gött! och jag är så less på den här kursen och orkar inte plugga särksilt mycket mer till den. vi får ju också ha med alla böcker och anteckningar och så (igen - i love it!) s jag kan ju nästan med gott samvete intala mig att det inte gör så mycket att jag inte pluggar. men jag är så trött på allt vad kvantitiva analyser, centralmått och produktmomentkorrelationskoefficienter heter. men det är rätt sjukt att det bara är 5 veckor kvar till sommarlovet. det är sjukt. och apropå det, när kommer mitt jobbschema? huh?huh?huh? me want it!

och hans står sig än, han har faktiskt växt massor. tom hans junior har vuxit! hans junior junior är fortfarande lika liten som förut. jag och lasse spekulerar dock i att hans och hans junior snor allt vatten för honom + inte ger mycket utrymme för rötterna. men vad gör man.

och idag skulle det bli sol och värsta fint, men inte då! molnigt (med stundvis sol) och blåsigt värre. trots att termometern visar på 20 + (!!!!) så är det kallt. suck. jönköping i sitt ess.p.s. jag älskar lasse.d.s

livet är bra.

biljetterna inför sthlms-trippen är ny bokade! efter lite om och men, men nu blir det kanon. och jag ska för första gången åka med bus4you, det ska bli nice. men såklart ser jag ju mest fram emot att få träffa alla igen, en helg i sthlm med fina brudar blir ju aldrig fel. livet är bra.

och det går ju typ inte att inte vara glad när solen strålar och termometern visar 17 grader och inte ett mål på himmeln. det var fan gött. igår fick  jag första bikinibrännan. och solsängen invigdes. livet är bra.

och en ny tv finns i vår lägenhet nu. 37 tum och svart och vacker. livet är bra.

nej jag vet inte vad jag ska skriva, så bäst att jag slutar här. får återkomma när lusten gör det. smell ya!

rubriklös.

jag försöker få inspiration att skriva något, men alla bokstäver blir bokstagligen fel hela tiden. har mina fingrar blivit kortare på sistone eller har min svenska försämrats?

anyway, jobbet på berga ålderdomshem är mitt! de ringde i fredags och erbjöd mig jobbet, så nu kommer jag jobba i iaf 5 veckor. känns gött med cash. skulle även jobba på midsommar, vilket inte gör något. brukar jag göra något speciellt på midsommar? tror inte det, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra årets, så antaligen inget. mamma tror man tjänar dubbelt så mycket som en vanlig dag just på midsommar, så fine by me.

efter att ha velat fram och tillbaka nu ett tag har jag bestämt mig angående inriktningsvalet. tror jag. känner mig 95 procent säker. måste ju bestämma mig snart, om en vecka ska ansökan in. men det känns bra och rätt och det kommer bli kanon. jag gillar inte att tänka framåt i tiden, det känns lite läskigt. och osäkert. den gör mig nervös. men samtidigt inte. äh, jag vet inte.

i lördags hade jag och lasse en dejt. vi bowlade och åt lunch ute. det var roligt och det kändes lite som den gamla goda tiden när allt var nytt och spännande. jag gjorde 5 strike och kände mig toknöjd. sötnosen ägde mig totalt och vann med några hundra, men vad gör man.

nu har jag varit ledig i 4 dar. jag börjar känna mig lite uttråkad.

och föresten, vad i helvete har jason mraz gjort med sin fina låt i´m yours?!?!?! originalet var tokfint, den nya pimpade verisonen låter som en rip off på israel kamakawiwos låt somewhere over the rainbow. originalet påminner mig om fina minnen med sötnosen. det är ju vår låt ju.

2310

jag börjar känna mig lite trött och borde gå och lägga mig. men ändå inte, känner mig lite för mätt på chips och tårta för att kunna sova. dilemma alltså. får se hur det går. ikväll blev det hockey för hela slanten hos mig. mikaela kom förbi och svullandet börja. därav däsheten. nu blir det iaf final mellan hv och lhc. lite smått road måste jag erkänna att jag är, som född linköpingsbo men numera smålänning. spänning alltså.

var på en arbetsintervju idag i linköping, berga ålderdomshem. tror det gick bra, imorgon får jag veta. hoppas jag får det, vore nice att jobba fett mycket och få fett med pengar att klara sig på i höst och slippa studielån. plus att det känns rätt ovärt att jag fick punga ut med 200 kr till linköping och tillbaka hit för att endast vara med på intervjun. better be worth it.

imorgon ska vi i gruppen försöka komma på vad vår b-uppsats ska handla om. har verkligen ingen aning än så länge om vi inte ska göra uppdraget åt en reklambyrå. den som lever får se.

RSS 2.0