åh majj gadd!!!

ni kanske märkte att det inte blev något plugg utan extreme blogg makeover, höhö. ajja, grisrosa eller inte, nu får det vara såhär tills vidare.

tycker du bakgrunden är grisrosa?

okej snät, kom igen nu!

okej nu får jag skärpa mig!

jag känner mig så himla glad just nu. skolan är jättebra, utbildning är jättebra, jag har verkligen valt rätt. jönköping är jättebra (när det inte blåser eller regnar som det typ gör jämt). just nu är det sol som värmer hela staden och mig. jag är mer kär än någonsin i världens finaste människa. kan liksom bara titta in hans fina ögon och se värmen i dom och bli helt lycklig över att känna det vi känner. krypa in i hans famn och värmas och viska vackra ord till varandra hela kvällarna. vakna till under natten och känna någon krypa närmare mig och gosa. det går verkligen inte att bli bättre än såhär.

skolan känns jättebra, jag trivs verkligen. börjat ny kurs nu, organisations och samhällskommunikation vilket inte är den roligaste kursen men den är säkert lärorik (får återkomma om detta uttalande när kursen är slut). försöker övervinna min telefonskräck och ringe upp företaget kompago (http://www.kompago.se) för att boka ett studiebesök för min grupp. det är sånt man måste göra när man är gruppledare, suck. som jag alltid lyckas bli av nån anledning. men mannen på företaget verkade snäll så det går säkert bra. vi börjar ladda (eeeeeeh???) inför kurs 4 = uppsats B, eller ja snarare fasa. kommer säkert bli skitjobbigt, 5 veckor med bara uppsatsskrivande?!?! majj gadd. jag vet inte alls vad jag ska skriva om eller med vem. och det verkar som vi måste bestämma oss snarast, läraren är redan på oss. lätt roligste kommentaren som marielle kläckte igår om läraren "tror ni att hon har snaggat sig själv?". haha.

jag har faktiskt varit duktig och fört en kassabok för februari månad, jag och lars har försökt satt upp en budget. men den gick åt helvete. mest för att jag fick lägga ut tusen spänn på en ny cykel och 400 på en p-bot. mina oväntade utgifter var planderade på 200 och dessutom sprack jag ytterligare några punkter så nej, det gick inte. imorgon ska vi planera om den och då får vi se hur mars månad ser ut..  

tänkte försöka börja med nån av våra pm-uppgifter vi har haft fått, men det lär jag väl knappast göra... tänkte pussa lite på lars istället! PUSS!

jag insåg precis...

.. att jag är ledig i en hel vecka vid påsk!!!!! shit, hade inte en aning. har visserligen tenta dagen efter annandag påsk, men vafan. jag är ju LEDIG I EN HEEEEEEL VECKA. fett nice.

oboy, en rostad macka, musik. bra kväll.

lyssnar på winnerbäck just nu, fick ett infall. har inte lyssnat på den karln på evigheter, men idag var en sån dag då det funkar. och jag känner bara en massamassamassa nostalgi. men jag verkar vara ganska nostalgilsk nu, så det passar ju bra.


1907

jag känner mig rätt uttråkad. har inte gjort alls mycket sen jag kom hem runt tre tiden idag. och inte gjort särskilt mycket innan det heller. var i gymmet imorse och drog sen in till skolan och mötte uppbrudarna för typ bara häng och lunch.. haha. vi planerade lite om den kampanj vi ska göra och bestämde att vi ska göra en för att höja studiebidraget. det blev mest att vi hånade emelies pannkakor som mest såg ut som nån äcklig korv eller skinka. eller som fanny tyckte nåt organ, haha. efter drygt två timmar flum drog vi vidare till länsmuseet för en utställning vi ska diskutera i kursen. jag gillade den! proposals for public art hette den av johan zetterquist. där blev det lite mer flum och efter 10 min drog vi en runda på stan och sen hem. då skulle jag försöka ta tag i det där inlägget man skulle skriva, men det går inte!! har försökt men vet inte vad jag ska skriva. får damp på det här. inte lättare går det nu när jag kapat av en bit av pekfingret när jag skulle skiva en tomat, vilket försvårar skriva på tagneterna. måste lära mig hantera knivar..

känner mig rätt sunkig, drog på mig ett par mysbrallor (förstår inte hur mikaela kan hata dom!?!? hihi) och en tröja av lasse som är stor och mysig när jag kom hem och bara degar. me like deg.har typ kollat allas bloggar och bilddaggan flera gånger om. och tycker synd om mitt finger. styr om gardinerna, men vet inte om det blev snyggare. men könns jobbigt att klättra upp på en stol och göra om det. slacker.

mikaela, fanny och emelie på museet. vi kollar in en bilvänlig utskiksplats, kombinerat med en bra självmordsklippa.

image22

ett inlägg tillägnat alla fina personer!

idag är en sån dag då jag känner mig som världens lyckligaste. för jag har så många underbara personer i mitt liv.

finare vänner
går inte att hitta, stört att jag typ bara hänger med mina dagispolare. ja, nu måste jag räkna mitt galna partybikesgäng i jönket också, för dom är också bra. brudarna i linköping kommer alltid ha en speciell plats liksom, de har jag ju växt upp med och delat typ allt med. haft hur många roliga och galna minnen som helst som vi bara kan sitta och älta om och om igen och skratta lika mycket åt dom varje gång. me love you! utan er skulle jag inte vara den jag är idag och ett liv utan er galna brudar skulle inte funka. tråkgit nog får jag inte träffa alla när jag vill, men ni finns alltid hos mig. även om jag är riktigt dålig på att hålla kontakten. my bad.

och jag har världens underbaraste, finaste, sötaste sambo som finns. den karln gör mig otroligt lycklig och jag klarar mig inte utan dig lars. han är den jag vill göra allt med, uppleva allt med.
älskar dig, vi för alltid, babe <3

sen finns det en väldigt söt tjej i örebro som jag inte heller får träffa särskilt ofta och som jag bråkat med tusenmiljarder gånger under mina (snart!!!) 20 år. tänker på dig :)

utan er funkar inte jag!
<3

öööh svammel.

åkte hem till linköping igår och åker tillbaka på måndag morgon. känns lite konstigt att komma till linköping när man inte bor här längre, vet faktiskt inte riktigt än vad som är "hem". fast jag tror jönket känns mer som hem eftersom jag bor där, sover där och ja lever där. nu börjar det iaf kännas så, även om jag var rätt kluven i början. men nu börjar jag komma in det. och jag trivs så bra i staden, den är så fin och bra folk finns i den. tom cissi börjar tycka om jönket, kanske tom får ner henne dit till hösten :P mihi. 

igår var det häng hos cissi med alex och glass och popcorn och prat. det var mys. idag blev det en runda på stan med cissi och en spontanklippning för min del! har inte klippt håret sen i augusti och tänkte att det nu var det dags. vet inte vad som flög i mig men när jag satt i stolen fick jag för mig att klippa lugg. hel lugg. har haft min snelugg så länge jag kan minnas, haha. så kände för ny look och ja det blev det minnsan! men nöjd blev jag och tur är väl det.

ikväll blir det en tripp till amandas inflyttningsfest, har inte sett henne på år och dag känns det som. ska bli spännande och se hur hon bor nu.

böh. kort kommer! och hans förblir hemlig, moaha.

flytten avklarad!

så där ja! nu är flytten över, grejerna är på plats och jag är numera en dalviksbo! har haft rätt mycket att göra den senaste veckan, det var packa tills jag spydde, flytta hela onsdagskvällen och packa upp hela helgen. (har fortfarande en påse med kläder men den tänker jag ignorera ett bra tag till). i lördags fick vi besök av mina folks + mormor och morfar som hjälpte till att fixa det vi inte kunde, som att sy gardiner och sätta upp tavlor. men det blev sjukt bra och jag trivs som fisken i vattnet. nu har jag fått igång kameraprogrammet så nu kan ni snart få skåda vår nya lya. jag har redan hunnit pumpa i gymmet som finns två våningar under mig hela 4 gånger! känner mig nöjd och här ska kroppen trimmas som aldrig förr!

jag känner mig som världens lyckligaste.
nu är det vi för alltid underbar.


och jag och lasse har fått tillökning till familjen. han heter hans och är världens sötaste.

tänkte bjuda på vår utsikt, som den var i fredagsmorse klockan halv åtta. nu ska jag dricka kaffe och äta en banan.
image21

RSS 2.0