GE MIG!

image20


idag har vi pratat ben & jerry's glass och jag är så sugen! var på hemköp med mikaela innan bussen gick (ja för numera får jag åka kollektivt till skolan, fast det är ju rätt soft :P) och handla. skulle köpt en jag med, är så förbannat sugen på en nu! kanske ska ta mig en tripp till ica och handla en?
 












solen gör en gott.

var ute och gick i den sjukt fina och sjukt ovanliga vädret nyss. en timme rask promenad uppe på rosenlundsbankar med en strålanade sol och nästan vindstilla gör en gott! det är riktigt vacker miljö där, kommer sakna stället lite när jag flyttar. tog några fina kort men programmet till mobilen funkar inte och skivan med programmet ligger nånstans i nån låda... får ta det senare i veckan när allt är uppackat.

back to pack!

anyone else but you.


I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

image19har precis sett juno, helt sjukt bra film! längesen jag såg en film jag verkligen gilla. vet inte om jag är helt känslomässigt
fucked upp, men jag grät i slutet. kanske mest för att det var ett sött slut och jag är i saknad. well, jag är inte den som tänker bortförklara tårar. 
tänker väl inte ge bort alldeles för mycket om någon av er hade tänkt se den eller så, men GÖR DET! seriöst, den är verkligen så bra.
gillade soundtracket, ska se om det går att fixa. en film med moldy peaches liksom, kan det egentligen bli fel?

nu lyssnar jag på beck - it's all in your mind.
träffar mig rakt i hjärtat.
iband kommer det låtar eller artister man glömt bort, som fallit i glömska. men med ens kommer man ihåg hur bra de är, vilka känslor de framkallar. och direkt hamnar man där igen, i samma känslor, samma anda. även om det så är en förjävlig söndag med gråten i halsen  2005 eller en av de bästa varma sommarkvällarna med finaste folket.

jag älskar random-funktionen.





suget efter godis är stort!

det är sjukt hur mycket man kan sakna någon så mycket.
sakna närheten.
sakna någon att krypa nära när man fryser på natten.
sakna en morgonpuss på pannan.
sakna någon att laga mat med.

framförallt närheten. :(


saknasaknasakna.

idag har jag inte åstadkommit mycket. åkte hurtigt ner till friskis och träna, tji fick jag! halvvägs ner till stan går kedjan AV! inte bara hoppar av, utan går sönder. fan, jag är ju beroende av min cykel! tar den när jag ska till skolan, till stan, till a6, till friskis, till vänner och när jag ska handla (ja nästan jämt iaf). hur ska jag nu kunna hålla en budget om jag måste ta bussen överallt?!?! för nej, jag vet inte vad jag ska köpa för kedja och de ställen där de finns ligger för långt bort för att gå. suck. turligt nog kommer päronen hit nästa lördag för att hjälpa mig och lasse fixa med lägenheten. skulle säkert bli svinigt dyrt att lämna in den, det har jag inte heller råd med! hihi. var på stan med mikaela och marielle igår och shoppade loss (way too much). tror jag tröst-shoppar när jag saknar. tur det, lasse tröst-äter visst, hihi. ajja, jag inhandlade äntligen den skinnjacka jag spanat in ett tag nu och den mjukaste halsduk som finns. snätan var klad!

har hunnit packa en del nu, lite problem med att få plats med allt i kartongerna jag har. plus att bubbelplasten inte räcker på långa vägar till allt som behöver bubbelplastas. har ganska mycket kvar, men har å andra sidan en hel dag imorgon då jag ska slutföra jobbet.

sen kommer du hem.
då släpper jag dig inte på länge.
<333


slappdag.

klart brudar kan göra flera saker samtidigt! just nu i denna stund skriver jag här på bloggen + min reflektion som ska in imorgon. jag tittar även på ett spännande avsnitt av grey's där cristina precis får missfall och jag slår in och  packar ner mina saker i lådor inför flytten. effektivitet or what!

för allt annat är roligare än den där reflektionen som typ ingen ens vet hur man ska göra. jag är dock väldigt nyfiken på att få veta hur mikaela kan reflektera om hitlers mustasch i ett A4. får fråga henne imorgon när vi lämnar in dom, haha. själv försöker jag göra nån reflektion om reklam och bilder. och punkare.

min flytt har påverkat mina blogginlägg väldigt mycket, men det beror nog mest på att det är det jag tänker på allra mest nu för tiden. det ska bli så jäääävla skönt! hade bokat tvättid idag och när jag kommer ner får jag en trevlig överraskning från min korridorsgranne. hon har lämnat hur mycket tvättmedel som helst kvar i behållarna i båda två tvättmaskinera! så jag får inleda min tvättid med att rengöra dessa två och dessutom köra en maskin på tomgång bara för att få ut det allra sista! grrr. sånt gör mig förbannad. dessutom går det inte ens att laga nån mat i köket eftersom det står typ 2 veckors disk i överallt. därför kanske ni förstår min längtan till flytt.

nu har vi iaf fixat det allra mesta som behövs för det nya boendet. jag har ett köksbord med 4 stolar nedmonterat i en kartong som tar upp min sovalkov och numer står det lådor lite överallt i rummet. fixat släp och bil till flytten av lasses morbror som bor i jönköping - gratis! det är nice det. det är bra att flytta också, då får man anledning att rensa. och det har behövts! hunnit med bokhylla + lådhurts och redan fått ihop 3 påsar med skit.

föresten, jag KANSKE har fått igång ipoden igen. igår lyckades jag på nåt vänster (fråga mig verkligen inte hur) få den i "disk mode" för att sedan kunna få igång den i datorn och återställa den helt. nu har jag ett problem kvar - den vill bara laddas via ett uttag och jag har inte en sån adapter! den kostar drygt 300 på siba, kan ju vara värt. jag kan ju även använda den till min nuvarande ipod, vilket kan vara värt. bra att ha när man reser och så. ännu mer värt vore det ju om jag kunde få lämna tillbaka den om det visar sig att ipoden trots det inte funkar... haha. men tänk om! då är det ju totalt vara värt det! men som sagt, den lär väl inte funka, ändå. men jag ska nog ge den ett försök.

varför kan jag inte lika lätt skriva såhär mycket i min reflektion på 10 min som jag gör här på bloggen? skulle jag lätt vara klar nu.

en liten paus till..

en och en halv sida har jag nu knåpat ihop! wej! skriva lite till, sen får det allt räcka. försöker skriva ner reflektioner kring mitt framtida yrke inom politisk kommunikation. till en början tyckte jag uppgiften verkade helt omöjlig och bara wäh. men nu när jag suttit med uppgiften idag har jag insett att den gav mig en hel del. nu har jag på allvar fått tänka över vad jag skulle kunna tänka mig arbeta med i framtiden och lite klarare har jag nog blivit.

jag tror jag ska byta inriktning mot pr ist. jag tror jag har bestämt mig för det nu.

för att tala mer om skolan (jag vet ju hur gärna ni vill läsa om det!) så hade vi tenta i fredags. eller ja, "begreppsdugga". som vi fick ha med ALLT till. kurslitteratur, föreläsningsanteckningar och kompendium. trots det var det lite klurigt, men när man bara kan få G eller U så lär jag ha klarat den. annars blir jag den första någonsin som fått U på denna tenta. vår lärare skrattade och sa att den som inte klarade tentan skulle han ta kort på och hänga upp i sitt arbetsrum. hah!


segis.

jag uppdaterar visst aldrig här längre. men så är det ibland.

jag sitter med den sista hemtentan nu, har typ haft 8 veckor på mig och den ska in imorgon. men jag började idag. självdisciplin, yeah right. men nu har jag knåpat ihop en sida av två, ska nog få ihop en till på en timme (I HOPE!). sen ska jag vara huritg och träna. tränade hela 4 gånger förra veckan och 3 den här, känns bra. behövs också, jag blir visst fet av att bo utan mammas mat. haha.

på måndag börjar ny kurs, visuell kommunikation. blir spannend.

och om 10 dagar flyttar jag! känns så jävla bra. vill bort härifrån och bli sambos med sötnosen. can't wait!

remember the old days?

jag är nu inne i kill bill volym II och hon har bara bill kvar att döda. jag gillar kill bill filmerna.

samtidigt tittar jag på bilddagboken, på festen i vikingstad. haha, shit alltså vilken kväll det var. bara för att, ska ni få två fina bilder från kvällen.

ja, först och främst bilmekaniker snät. efter lite alkoholintag och en vild körning med lådbilen pajja den. jag är inte den som inte fixar't.

image16

och bild nr 2, bara för att vi är så söta. och bara för att jag saknar ihjäl mig typ.
älskar dig för alltid, you know it.

image17

blow him back into my arms.

idag känns det bättre, även om mitt humör skiftar ganska mycket. igår var jag på ett träningspass som tog musten ur mig, men det kändes bra efteråt.

nu tittar jag på scrubcs och funderar på jag ska äta ikväll. är inte sugen på nåt, men en fylld kyl + frys har jag iaf. ikväll blir det nog kill bill maraton (om jag orkar). imorgon blir det träning igen kl 11 (!!) och sen ska jag skriva ner alla pp:s från föreläsningar i mitt block. fick idag reda på att anteckningar + kurslitteratur är tillåtet på begreppsduggan! YEAH!

bäst just nu: amy winehouse. back in black skivan är så bra.
och bloggrubiken, moneybrother är bra.


easy come, eays go.

JÄVLA HELVETE FAN.
iPodhelvetet funkar ju inte längre! jag som lämna in den i fungerande skick och får tillbaka den trasig och oduglig.
FAN.

sa ju att sånt inte händer mig.
to good to be true.

jag som redan var på dåligt humör och hade en väldigt wäähig dag innan. fan.
nu vill jag bara äta clementiner, titta på greys och tycka synd om mig själv.
fortsätta min jävligt dåliga dag.
jävla polis som tog sönder den.

jag vill ställa mig på ett berg och bara skrika. skrika tills lungorna tar slut. skrika ut allt jag känner och inte vill känna. jag känner en frustration som inte vill ge med sig.

jefdkhfkjdd. fan. jag känner bara en massa saker som inte går att skriva ner. som jag inte vill skriva ner. saker som jag inte kommer känna imorgon när jag lugnat ner mig och min crapiga dag är slut. saker jag hakar upp mig på bara för att jag är sur idag.  

fuck.

en julklapp som kom lite sent..

i höstas hittade jag en ipod några meter från där jag bor.
jag lämnade in den hos polisen.
idag kom ett brev där det står att jag har äganderätt till den.
imorgon får jag hämta ut den.

FATTA!!!!

sånt händer inte.
det var en 20 gb, med video och allt.
det händer inte mig.

image15

nu är den min.

YEEEEES!!!! :D :D :D :D :D :D :D


tisdag.

det är så lustigt. matilda och jag har alltid varit i samma sits när det gäller våra karlar. vi hade både distansförhållande samtidigt och samboprat osv. det är rätt kul. men samtidigt skönt. får då har man någon som vet hur det känns. och det känns bra.

nu tex har vi inte sett våra karlar sen i söndags. (söndags morse för min del) så vi pratar av oss på msn. nördigt, töntigt - ja, kanske det. men vaddå. är man kär och töntig så är man.

idag fick jag min greys antomy box! heja cdon som endast tog 99 spänn för den. nu har jag drygt 6 timmars underhållning, yeah! snät är klaaaaad.

imorgon blir det grammisgala-kväll hos marielle. det blir nice! fast det innebär mer plugg idag, wäh. och den där diskursboken går mig på nerverna.


nej!

jag tänkte precis skriva ett bra inlägg.
men huvudet står helt still.
tankeverksamheten står helt still.

blubb.

så sitter man här i jönket igen och 2 och en halv vecka har passerat utan mitt godkännande. hann knappt säga hej förens det blev hejdå.

nyåret spenderades ute i nysjön med bra människor. nu sitter jag med lite ångest över att jag inte hann göra allt jag skulle innan skolan började. framförallt läsa kurslitteraturen. blä. men det får jag ta tag i imorgon.
efter min tripp till a6 med mikaela.

idag åkte tillbaka till jönket (vet fortfarande inte vad som är "hem"). mamma och pappa var med och hjälpte tkill med diverse grejer. mamma fick städnille och dammade varenda pryl. men det var bra, slipper jag görat. mohaha. och idag kom det två nya tjejer till korridoren, till min förvåning typ två 16åringar. får se hur det här slutar, hoppas bara de inte ockuperar toan hela mornarna så man inte hinner med en dusch innan föreläsningarna.

nu saknar jag min sötnos <3
lasse är i åre.
i en vecka.
och jag klarar mig inte utan honom.

RSS 2.0