öööööh

nu har jag jobbat sönder mig totalt, mått lite dåligt. idag är jag ledig och det behövs för jag ska jobba imorgon och snart börjar skolan det ger mig lite ångest. men vafan.

ibland funkar dte bra att bara låta fingrarna flyga över tagnetbordet och låta dom skriva vad dom vill, tjhohej!

?!?!

min vecka ser ut såhär:

måndag: jobb 13.30 - 20.30
tisdag: jobb 07.30 - 16.00
onsdag: jobb 06.45 - 16.30
torsdag: LEDIG!
fredag: jobb 13.30 - 20.30
lördag: jobb 07.30 - 19.30
söndag: jobb 06.45 - 13.30, 16.00 - 20.30

men tack så jävla mycket då. speciellet när vädret ska bli bra igen. suck.

helgen i jönket var iaf bra! middag och preparty at my place, grymt kul och nostalgitripp hela kvällen. kvällen slutades på o'learys och fanny köpte en korv hon aldrig åt upp. men vad gör man.

dansbanan.

fick en saknad-attack nyss. it sucks.

sitter på bus4you och är påväg ner till jönket. ska få träffa mina söta brudar och ha galet kul som bara vi kan ha. det blir nog en bra kväll.

lyssnar på detektivbyrån och får en flashback av gymnasiet och allt hängande i d'art. det var bra tider det.

veckorna rullar på..

känner mig lite smått stressad hela tiden, med allt som ska göras. nu jobbar jag i princip varje dag och det ska planeras in och hinna med alla och göra saker och sånt. det tar lite på en.

inte gör det bättre att sötnosen jobbar varje dag i 4 veckors tid. tufft. saknar att somna bredvid honom och gosa in mig i honom. vakna till under natten och känna honom krypa närmare och hålla om mig. vakna på morgonen och se världens finaste person se mysigt nyvaken ut och viska jag älskar dig i mitt öra. jag saknar det. jag saknar dig.

bäst just nu, utan tvivel. http://youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

vi går hand i hand, nere i tylösand.

hemma från en helt underbar och rolig minisemester i halmstad med lasse. vädret var verkligen med oss, 30 grader  och sol varje dag, vilket innebar stekiga dagar på playan i tylösand och en fräsch solbränna. på kvällarna underhöll vi oss med grillning på stranden i solnedgång (<3), middag + bio och filmmys. även ett besök på gekås hanns med där det shoppades rätt vilt. träffade av en ren händelse på mina päron. pappa var inte nöjd alls, de hade spenderat 6 TIMMAR där innan vi kom och vi gick ut därifrån samtidigt (vi var där typ 2 timmar). vi var dessto mer nöjda, mihi. iaf, veckan var helt underbar! kommer sakna't.

imorgon börjar jag jobba och slutar inte förens om 5 veckor. WIIIEEEEOO.

RSS 2.0