drömhäst.

kom precis på en gammal hotmail som jag och några brudar skapade för nåt år sedan hemma hos alex när vi ville beställa hem mat från ett visst ställe via mail. tänkte om den ens fanns kvar och om den var sprängfylld med roliga mail. till min besvikelse var den helt tom, troligen när hotmail blev omdesignat. tråkigt.

cupcakes!

jag googlar på cupcakes recept och drömmer om de perfekt gjorda (och goda!). hade planer på att baka några tills imorgon då syster fyller, men enligt de flesta recept bör man använda en muffinsform, vilket vi inte har. får vänta tills jag införskaffat mig en. sen är ni välkomna på cupcakes-kalas!

 

två rulltårtebitar, en kaffe och en väska senare..

jag hängde med mamma, syster, morfar och mormor till en väskaffär i mantorp (?!?!) för att kolla på resväskor. fine tänkte jag, väskor är roligt. affären var stor och välfylld och de bjöd helt gratis på kaffe och rulltårta. me like! tittade runt och i fyndhörnan hittade jag en väska för halva priset. morfar ville dessutom ge mig den som en födelsedagspresent i förskott, kunde knappast inte bli bättre! tårta och väska <3

och nu hade jag ju lovat en bild eller två, så...

mikaela, fanny och emelie på väg till en finalmatch i hockey i våras.


mikaela, fanny och emelie på väg till en finalmatch i hockey i våras.ibland kan man roa sig med gigantiska bh-ar på lindex!lasse och jag åkte till visningsö och hyrde en tandem och cyklade runt. kan faktiskt skryta med att trots att jag aldrig cyklat på tandem så ägde vi rätt hårt.vi cyklade till ena änden av ön och tog fikapaus! vi fick dock ligga ner längs gräset för att undvika blåsten, hihi.PUSS SÖTNOS!
jag älskar dig.

ingenting, faktiskt.

idag har jag inte gjort något  alls typ. hur skönt som helst! steg upp sent och det enda vettiga jag åstadkommit idag var tvättning av sängkläder. det är nu två dagar sen jag entrade duschen, vilket innebär att mitt hår börjar anta formen av en gigantisk dread. men det är gött. ibland behöver man ha skabbiga dagar då pjamasen bärs från morgon till kväll och tvn och datorn är ens bästa vän. that's a fact.

jag har insett att min blogg innehåller väldigt få bilder, imorgon har jag bestämt mig för att dela med mig av  lite bilder. kanske tom ska börja bli mer aktiv på bdb. det återstår att se...

nästa vecka åker jag och sötnosen till halmstad. ska bli hur mysigt som helst. vi har planer på att grilla korv på stranden, mysa, bada (även om det regnar och är typ 10 grader i vattnet, jag har faktiskt lovat), förhoppningsvis sola, mysa, mysa och ja mysa. har jag en så gosig man som jag har så finns det inga problem. he's the best <3


hard work.

jag tittar på mitt arbetsschema och v. 30 kommer innehålla 52 timmmars arbetstid. hej inget liv! suck.

nu saknar jag min sötnos så jag håller på att bli galen. 

en bra dag helt enkelt.

det var sommar, varmt. jag var hemma och väntade på lasse som skulle komma till mig och vi skulle hitta på nåt. plötsligt hör jag hans röst genom ett öppet fönster utanför mitt hus och jag går nerför trappan för att öppna för honom. när jag öppnar dörren är han inte ensam. åsa står där, glad och söt som vanligt och ler mot mig. jag springer fram och slänger mig runt halsen och frågar när hon kom hem från usa, vilket jag visst hade missat. hon svarade att hon precis hade kommit hem. vi kramades och skrattade länge, det var ett kärt återseende. det var en bra dröm.

igår påbörjade jag min karriär inom vårdyrket och det gick faktiskt över förväntan bra. på min avdelning var det tio söta tanter, alla speciella och söta (mer eller mindre, hm). mitt pass började kl 7 på morgon, vilket innebar en hektisk morgon då vi skulle få upp alla ur sängen och hjälpa dem med de dagliga sysslorna, som påklädning och duschning. sen blev det frukost och städning och diskning och kaffepaus och promenader, förberedande inför lunch och det ena med det andra. de ordinarie arbetarna var alla tre riktigt trevliga och roliga (herreguuuuud vad mycket östgötska det talas!!!!) och historier om tjock-erik och annat skvaller avlöste varandra. jag tror jag kommer trivas riktigt bra. om två timmar börjar mitt andra pass som avslutas halv nio. i'm so dead. men fett med cash, yeaaah!

ooooooch vi fick VG på vår b-uppsats! praise the lord alltså. det råder kolon u på fulltid.


så att säga.

jag gick loss på skopunkten imorse. tre nya par skor inhandlades för 448 kr. känner mig riktigt nöjd. inhandlade dessutom en tubtopp för halva priset och ett par shorts. shoppingbehovet är nu tillfredsställt.

känner mig rätt nöjd även med starten på sommarlovet. nu har jag gått alla kurser och utbildningar och fått all information man kan tänka sig om mitt kommande jobb på berga. fast jag har ju iofs skrapat ihop ca 600 kr för att ha närvarat under dessa timmar, feels good! vädret har man inte heller kunnat klaga på (förutom nu) och planerna inför sommaren blir bra. ska bara få ut foten ur rumpan på mig och komma iväg och göra allt.

känslan.

ibland kommer den där känslan fram.
ni vet den känslan man inte kan hantera, som bryter ner en totalt.
då man bara vill försvinna och vara liten igen.
kunna krypa upp i mammas knä, bli struken över huvudet och höra att allt kommer ordna sig.
måste veta att allt ordnar sig.
känslorna är inte ämnad för mig, jag är för ung.
eller kanske för bräcklig.


RSS 2.0