you touch my mattebok.

efter tre veckors intensivt skrivande på b-uppsatsen är nu första utkastet skickat till handledaren inför handledningsmötet imorgon. detta innebär att den är i prinip klar och att vi har en vecka på oss att fixa med småpill och bilagor och sånt. känns riktigt bra, efter att ha arbetat 8-17 i flera veckor. nu kan man börja ta det lugnt igen och nästan ta sommarlov. längtar!

i fredags tog jag, mikaela och marielle en välförtjänt after work på 8 glas. buffén var gratis och vinglas som aldrig tog slut för 35 kr. lätt fett värt! när lulligheten infann sig vandrade vi vidare till twin där nya glas med vin och jordnötter förtärdes. kvällen avslutades på donken med pommes och vitlöksdipp. riktigt trevlig kväll med andra ord. på lördag får vi se om vi kan toppa de,n, då blir det pimpning av overaller och schlagerkväll. jag vet ju av erfarenhet hur svårt det är att toppa händelser... ;)

för i höst ska jag vara fadder! vi brudar ska vara faddrar i gruppen mathclub. temat på vår inspark är high school, därav namnet. vi har redan komponerat några låtar och utstyrseln är på g. kommer inte bli annat än succé!

och min träning går faktiskt bra, har hunnit träna 3-4 gånger i veckan och jag har faktiskt börjat gilla att löpa vilket jag har hatat i hela mitt liv typ.

nu ska jag ägna min eftermiddag med scrubs och dega.

torsdag.

solen skiner, jag tittar på scrubs och termometern visar på 26,9 grader. i love it!

idag blir det hemfärd och solsängen ska intas. ja jag älskar verkligen solsängen. fast jag älskar lasse mer. var är han när man vill vara med honom som mest? saknad är både bra och dåligt, just nu vet jag inte vilket. men han är min och jag är hans, för alltid. älskar verkligen den karln så sjukt mycket, han är mitt allt. ikväll får jag pussa på honom igen. can't wait.

och jag har verkligen ingen framförhållning. gick upp 8 imorse för att hinna packa och göra mig iordning, vilket inte bör ta mer än en timme. men nu ska jag snart gå och jag är inte klar. men sånt har aldrig varit min starka sida, det ska gudarna veta.

ey biatches!

valborg och stockholmstripp är över och jag har haft en supermysig helg! mitt valborg spenderades på lasses land med bara mat och mys, precis vad jag behövde. sen for han till oslo och jag till stockholm för brudhänget i annelis nya place! komastadierna avlöste varandra i ett (matkoma, drickkoma, däckningskoma osv) och det var värsta bra och träffa (i alla fall några) av brudarna igen. i miss you! i sommar ska vi ta igen allt.

igår satte vi igång med första handledningstillfället för b-uppsatsen och shit vad jobbigt det kommer bli. verkligen mer jobb än väntat och de 5 glassiga veckor vid marielles pool tycks vara förbi och ersättas med långa dagar i skolan tills vi dör. jag hoppas jag har fel, men efter gårdagens arbete så vet jag inte vad vi har att vänta. 

anyway, idag blir det roadtrip till lager med brudsen! hoppas mikaela fixa en bra partyskiva att steka till i bilen och lager har mycket att erbjuda. det kommer bli en riktigt bra dag.

oooooch jag kommer hem igen till linköping på fredag, någon som vill leka?


RSS 2.0