so long sweden!

yes, imorgon bär det av! kl 5 ska jag hämta upp lasse på skolan och sen åker vi till linköping och sover där en natt för att slippa åka 12 mil extra på torsdags natt/morgon. innan dess ska myckdet hända, min "to-do-list" är låååååång. jag ska packa, gymma på sense, fixa lite i lägenheten, ringa berga äldreboende om ev jobb i jul, gå ut med sopporna, äta och ja. just det, handla lite smågrejs också, som duschcreme och tofsar. busy day, busy day!

och jaaaaaaa äntligen är min praktik fixad! känns så skönt ska ni veta och nu slipper ni mina dystra inlägg om att jag aldrig får nån praktik, hihi. men i förra veckan fick marielle ett samtal från ett ställe (vågar inte skriva vad, ni vet google) dit hon skickat en ansökan om en intervju. men hon tackade nej eftersom hon redan har en praktik. så när jag kom hem mailade jag personen, dagen därpå fick jag ett samtal på och fredagen var det intervju. det var rätt nervöst, värsta seriösa jobbintervjun. berätta om dig själv, mina bästa egenskaper, mina sämsta egenskaper. hur anterar du stress, klarar du av många bollar i luften och jag fick även betygsätta mig sig på en skala mellan 1-5 på några ord han sa. NERVIGT! men efteråt kändes det faktiskt rätt okej (de verkade gilla att jag kan linköping "för det är en så bra jämförelsestad") och redan i måndags ringde han igen och sa att de gillade mig och ville gärna ha mig som praktikant! WOHO! jag kommer få marknadsföra handeln och hålla på med mycket events. sounds lika a lot of fun, yeeees.

nej nu ska jag nog sätta fart och börja beta av min lista. glömde säga att jag även måste läsa 20 sidor i "brand babble". suck. ses på söndag! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0