onsdag.

kolla in vädret!!



vad händer, kommer första snön komma imorgon? jag vill ha värme! inte får jag det inomhus heller, i måndags var det 19 grader här inne. kanske borde ringa hyresvärden och klaga snart..

den där praktiken jag pratade om förut gick till någon annan, men på fredag är det ny chans på ett nytt ställe. jag är verkligen så less på det här nu, suck. vad hände med fadderföretag lix?

och på fredag åker jag till linköping.

och såhär såg det ut när jag och lasse flyttade hit, i slutet på januari. och snart är vi väl där igen.
None

lördag.

 typ såhär blev håret, fast jag tycker det ser lite mörkare ut i verkligheten. badrumsljus ni vet.
det blev iaf en större skillnad än vad jag trodde, men när jag tittar på min profilbild ser mitt hår typ likadant ut. jag får lägga upp en bättre bild imorgon!

igår tog jag, marielle, fanny och mikaela en after work innan jag ocg fanso skulle vidare till huskvarna och titta på håkan. jag tänkte variera mig och tog ett glas rött till maten men drycken såg typ ut som proviva eller blåbärssoppa i konsistensen. suck. man ska hålla sig till det man vet, då vet man vad man får. orkade inte gå fram och få ett nytt glas. jag väntader istället snällt på magsjuka eller förgiftning eller nåt.

håkan var iaf bra! det var typ 150 grader varmt inne i lokalen och jag tror alla typ dröp av svett (dock inte lika svettig som jag var under spinningpasset tidigare under dagen. jisses!). det gällde att hoppa typ hela tiden annars blev man ihjältrampad (vilket man blev typ iaf). och jag fick typ damp på två fjortisbrudar som började bugga i publiken och klev på allt och alla. försökte fälla en av dom efter att de trampat på mina fötter för trettionde gången, men det gick inte jättebra, hm. men det var röj och jag har saknat lite att gå på konserter. såg att navid modiri skulle komma till jönköping snart, ska nog pallra mig dit! de har ju släppt nytt material nu.

vi var hemma hos mig sen nån gång runt elva och då dukades det fram chips, dipp och cola och vi satte på filmen drillbit taylor. värd film och chipsen satt som ett smäck! vid halv två däckade vi i våra sängar, helt utmattade och det dröjde typ 2 sekunder innan fanny började snarka. hihi.



senare i eftermiddag ska jag till marielle och vi ska laga mat och sen ska vi styra kosan mot kinnarps arena och njuta av ett par timmars hockey! marielles pojkväns jobb har vip-platser i hallen och hela jobbet är i spaninen (lägligt!) så marielle norpade åt sig biljetterna som dessutom har tillträde till vip-baren! kommer bli kul. fast marielle hejar ju på modo (som hv ska möta ikväll) och jag hejar ju inte direkt på nåt. men jag ska nog överrösta henne när hv gör mål!

och imorgon ska jag till kinnarps igen och titta på en innebandymatch. not so excited, men i kommande kurs ska vi hålla på med ett projekt om varumärkesbyggande om just jönköpings innebandyclub. så imorgon ska jag skaffa lite mer kött på benen då jag inte vet alls mycket om vare sig bandy eller jönköpings innebandyclub. dessutom bjöd de på fika ^^

puss!

det går fort.

om två veckor åker vi till london. jag är pepp!

och snart är det jul och jag har läst en halv termin redan. sick!

och i veckan får jag veta om jag får praktik på ett ställe. i hope!

och jag ska på två hockeymatcher och en innebandymatch den här veckan. (gratis allihop!)

och jag färgade håret brunt igår.

klar!

blev klar med vatten-annonsen på typ en timme, värt! efter lite feedback från anneli blev jag tokigt nöjd och den blev fin. nu ska jag bara vänta en halvtimme till på fanny sen ska vi till a6 och luncha och shoppa och sen tillbaka till stan för att träna.

fats ni får inte se vatten-annonsen, jag lovade lasse att inte publicera den internet eller visa den för någon mer än de 12 personer som måste se den för bedömning. and that's a promise i'm gonna keep. även om jag blev jävligt nöjd med den.

puss på en fin fredag!

copywriting på hög nivå!

sitter nu med den säljande texten om en resort på västkusten och ja det går faktiskt framåt! från ett helt tomt word-dokument till halvfärdiga, osammanhängde texter till något jag börjar bli lite nöjd med. i like it! något jag inte gillar är att stirra på ett helt tomt vitt word-dokument och ska få fram något kreativt. det är inte en kreativ känsla ska ni veta!

och stilövningarna är klara och imorse tog jag kort på lasse som ska få agera modell i min systemetannons, bakis-modell. fast han var nykter så han fick verkligen spela på "åh-jag-har-så-ont-i-huvudet-jag-mår-illa-bakis"-känslan. han klarade det galant, framtida yrke måntro? ;) jag känner iaf att jag har kontroll över uppgifterna och kommer bli klar tills på tisdag. 

imorgon ska jag in till skolan och sitta i photoshop med systemetannonsen tills fanny slutar sin föreläsning. sen ska vi till a6 och luncha och jag ska köpa ett par stölvar (i think). sen ska vi svettas som as på ett aerobicspass. min träningsvärk har precis lagt sig, och då är det är väl dags för att känna på ny?
 
sen är det helg - IGEN! det går ruskigt fort, jag har nu varit ledig i en hel vecka, vart tog den vägen hallå? ooooch om exakt tre veckor är jag och sötnos i london! can't wait!

bullshit!

lasse hävdar prompt att det var jag som skalla honom inatt!! bah på det! hur skulle jag lyckas med liksom, hoppa världens hopp för att ens nå upp till hans höjd till och börja med, haha.

men söt är han. <3

allt har gått helt åt skogen..

fast nej det har inte det. kidding!!

jag är klar med mina fyra stilövningar och jag har kommit på en idé till min annons med tema vatten! tänkte göra en annons åt systembolaget, "varannan vatten, varannan sprit" typ. blir nog bra. nu har jag bara den sista uppgiften kvar som troligen kommer bli den svåraste, säljande text om en resort. den tar jag itu med imorgon.

den här låten är galet bra! ni har säkert hört den, men den tåls att lyssnas på om och om och om igen! gillar när saxofonen i börjar tar ton, om det nu är en saxofon. jag tror det iaf, men ni märker säkert vad jag menar. (runt sekund 15!!)




och inatt råkade jag typ skalla lasse, eller om han skallade mig. vi vaknade båda två runt två-tiden och lasse stiger upp för att gå på toan. jag går själv upp kort därefter för att också besöka toan och väntar snällt utanför. det är jäkligt mörkt i lägenheten och förbannat kallt, så när lasse öppnar dörren ser han sig inte för och springer rakt in i mig! min panna fick sig en smäll och hans näsa. jag har ingen bula än så länge och hans näsa knäcktes inte, så jag tror att vi klarade oss, haha.

mötet igår på reklambyrån gick väl bra. det var visst bara ett informationsmöte, de berättade vad man fick göra som praktikant och vilka tider man jobbade. och om alla dåliga praktikanter de haft genom åren! haha, det var rätt underhållande och se deras miner när de pratade om en praktikant som mer varit till besvär än hjälp, haha. men det verkar vara askul! man får jobba med verkliga case åt verkliga kunder och inte hålla på med tjafs som ändå inte används (för sånt händer faktiskt). dock ser inte chanserna ut för att få platsen särskilt lovade ut då de hade fått in fler ansökningar och bestämt sig för att intervjua 3 till, så nu fightas 6 st om 1 plats! oh yeah! får hoppas att de diggar mina texter stenhårt, haha. åh jag vill ha platsen!

sen måste jag få beklaga mig lite över den jäkla träningsvärk som hela min kropp består av. det var sååå sjukt jobbigt pass igår men det gav verkligen massor och var jättekul. mina lår och rumpa är typ helt stela och min rygg likaså. fick ett sms från fanny som beskrev sin värk som om hon var stelopererad och jag kan inget annat än instämma! men mer träning ska det bli, är mer peppad än nånsin!

nu ska jag koka ris till min fläskfilé med creme fraiche och sötsura sås. yummie!

och ikväll ska jag och lasse på bio. mys!

ledig hela veckan!

jag har bävat lite för att skriva här då jag känner att jag inte har något att skriva egentligen. men eftersom jag lite i smyg ogillar när folk inte skriver ofta i sina bloggar så får jag allt ta mig i kragen och göra det!

först, som utlovat och påminnt av karin, ska jag publicera vår chipspåse. själva filen där båda chipspåsarna finns i är pdf och jag orkar inte spara om till jpg och hålla på så ni får se hur vår affisch skulle se ut:

TAADAAAA!!!



(applåder mottages tacksamt)

men för att berätta om min spännande vecka jag har framför är nog den mest spännande dagen - idag. i förra veckan blev jag uppringd av en reklambyrå här i stan som jag för läääänge sen skickat mitt cv till. de ville att jag skulle komma på måndag (läs idag) på en liten intervju/möte. jag behövde inte alls förbereda mig eller ta med mig något. SWEET! jag var i extas och ringde alla möjliga personer (mamma + lasse) för att berätta nyheten. sen kom chocken - två dagar senare. jag får ett mail från hon jag pratat med som vill att jag ska ta med olika textprover för att de vill se hur jag skriver. deras tidigare praktikanter hade tydligen ljugit om deras skrivkunskaper (de hade tydligen varit katastrofala!! haha) dessutom (!!!) skulle jag med max 300 ord skriva en säljande text om A6 till barnfamiljer. härnånstans sjönk mitt hopp om att få praktikplatsen, haha. men i lördags satte jag mig ner och skrev en text på 200 ord som jag blev rätt nöjd med. sen tänkte jag ta med ett nobeltal jag skrev för ett år sen + en pressrelease jag skrev i kursen jag har nu. även ta med två av mina stilvöningar. vi fick en text som vi skulle göra om i olika stilar, jag har hittils gjort ett rim och skrivit en novell. dessa två ska alltså tas med för bedömming. men wish me luck! jag kan så behövat. senare i veckan får vi veta vem som får platsen (tror vi var 3-4 som skulle på möte).

och idag är dagen då jag ska börja träna på allvar igen. träningskort ska införskaffas och idag ska jag plågas på ett body pumppass med fanny! det ska faktiskt bli kul, nu ska jag ta träningen på allvar igen.

annars kommer inte mycket roligt att hända tyvärr. jag har inga föreläsningar what so ever, men all tid i världen för mina resterande copy-uppgifter. lasse däremot har två tentor denna vecka = jag ensam hela dagarna! det är typ pjamasparty i soffan med datorn i knät och tvn på för min del med andra ord. i like it!

nu ska jag fixa ihop ett fint litet häfte med mina texter. nervöööööös!

yep!

sitter nu och försöker skriva ihop en pressrelease, vilket inte är det allra lättaste ska ni veta! har iaf fått ihop en rubrik, ingress och layout. nu är det "bara" brödtexten som saknas, hm. uppgiften ska inte in förens på torsdag = gott om tid!

igår var jag och lasse och bowlade och sen var vi på hv:s match mot djurgården. mycket trevligt dag! stämningen var på topp i kinnarps arena då hv vann (för en gångs skull, host) och det var kul. kvällen spenderade vi i soffan mysandes till iron man. helt ok film.

och nej jag har inte jättemycket mer att säga. klarade iaf tentan i förra kursen (ett poäng över g, YES!!) och vi fick vg på grupparbetet som vi var typ 100 procent säkra på att behöva komplettera massor på. känns hur värt som helst! och i fredags var jag sjukt bakis. and that's about it!

RSS 2.0