update.

[x] Äta nåt = åt tacos. yummie!
[x] Titta på the hills, oh yes. (spencer är ett as.)

nu ska jag nog städa badrummet, därefter slänga in lite kläder i tvättmaskinen och sen gymma. efter gymmet blir det nog sconesbakning. vilken dag alltså, känner mig lite hemmafruaktig.

och apropå hemmafruar, ikväll är dom tillbaka! YES!


raaaaaaastlööööös!

är så rastlös så jag vet inte vad! har läst ut världen dåligaste språk imorse som är till seminariet imorgon och lasse kommer inte hem förens typ tidigast fem. så what to do, what to do. funderar typ på gymma, storstäda badrummet, äta nåt, titta på the hills, kolla brevlådan eller kanske ringa nån och prata av mig i en timme eller två. eller om nån vill ringa mig? *hundögon*

i fredags fick jag min skepparjacka från hm och den kom väldigt lägligt! det har börjat bli riktigt kallt och hösten är här på allvar. just nu längtar jag rätt mycket till jul och julmys och allt sånt. det vore mys. mys.

och jag hoppas innerligt på en praktikplats här i stan!  ringde vd:n igår på en reklambyrå skulle prata med en annan snubbe på kontoret och jag skulle återkomma på fredag. de tar emot praktikanter men skulle tydligen ha en tom den vecka som min praktik börjar, som jag uppfattade det som. hoppas de vill ha mig ändå. please?

jag kanske ska baka scones! fan vad gott det vore.
blueberry-raspberry honey-butter glazed scones. dreggel.


längtan.

sitter och lyssnar på håkans senaste skiva och peppar på konserten i oktober som jag och fanny ska på, lär bli kul! googlar även runt på kartor, sevärdigheter och shoppning och peppar ännu mer på london! mycket att se fram emot nu kommande tiden, i like!

igår var jag och fanny på bio och såg patrick 1,5. jag klantade mig och shabblade bort våra bokade biljetter vilket ledde till en hektiskt timma inne på sf i väntan på att biljetter som var bokade och som inte hämtades ut skulle släppas. vet hur många gånger vi var framme och frågade och vi såg biljettantalet sjunka och stiga ständigt. till slut fick vi iaf två biljetter bredvid varandra och vi kändes oss riktigt nöjda. filmen var riktigt bra också, nära tårar blev det några gånger. förstår dock inte att folk ska vara så töntiga och ropa och skrika och fnittra och hålla på under filmen vid de "intima scenerna". hade det varit en kvinna och man hade alla hållt tyst och sett på filmen utan vidare.

nu är det dags för lunch!

LONDON!!!

nu är det bokat, klart! både flyg och boende är kirrat! 6 nov - 9 nov är det som gäller och jag längtar som en tok! bara en månad kvar, hihi. boende centralt i london med engelsk frukost inkluderat i priset, perfa! åh det kommer bli så bra. jag och finaste killen. iiih. <3 !!


praktik?

idag gjorde jag ännu ett seriöst försök till att leta efter praktikplats, men att det ska vara så förbannat svårt? igår hittade jag fyra byråer jag verkligen skulle vilja vara på; två av dom sa att de inte tog emot pratikanter, en sa faktiskt att de har gjort det förr men vd:n som bestämmer sånt satt i möte så jag mailde honom och tänkte ringa i eftermiddag/imorgon. med den sista byråan blev allt ett stor fiasko. jag hade mailat den igår (då jag mailade typ 10 andra, minns ju inte vem lix..) och ringde idag. först fick jag prata med en kille som verkade trevlig men samtalet bröts - som det gjort så många gånger förut när jag pratat med lasse. pinsamt x tusen. men jag ringer upp igen och får då prata med en annan man som tydligen var han jag hade mailat, vilket jag ju hade glömt.

han: jaa var det du som hade mailat mig?
jag: njaaa.. det tror jag inte... (tänker)

hann inte så långt förens det samtalet också bryts! PINSAMT ännu en gång. jag tar mod till mig och ringer en sista gång och får prata med ytterligare en tredje man (tror jag?) och låter lite förvirrad och berättar att jag ringe nyss och vad jag ville. men karljävlen lägger på luren! vad fan är det för nåt? blev lite avtrubbad men beslöt mig för att skicka ett mail till han jag hade mailat till först och skrev att jag kunde komma på en intervju då min telefon är alltför opålitlig.. får väl se hur det går! haha. jag hoppas innerligt på att den byrån där vd:n var upptagen tar emot mig, annars vet jag typ inte vad jag ska göra längre.. vart är fadderföretag när man behöver dom?

jaja. nu ska jag nog läsa lite i fredrik lindströms bok världens dåligaste språk som vi har seminarium på på onsdag. och kolla min mail typ varje minut i hopp om svar...

wish me luck!

good times are killing me.

känner mig otroligt slö och lat, orkar inte görs mycket. magont är inte att leka med ska ni veta. suck.

men lite roliga grejer har hänt! jo i tisdags skulle vi få reda på vilken grupp som i förra kursen marknadskommunikation "vann" tävlingen mellan grupperna. om ni kanske minns skulle alla grupper göra en marknadskommunikationsplan för lansering av chips och designa en chipspåse och komma på ett namn åt produkten. vinnargruppen skulle utses av yrkesverksamma inom reklam (tror det var nån blandning av ad's, copywriters och orginalare). spännande! och vem tar inte hem äran om inte VÅR GRUPP! kände oss nöjda som faaan! de tyckte vårt namn var bäst (CHI-GI (chips + GI)) och hade snyggast påse. kändes oss på topp efter det avslöjandet så vi firade med en fika på george's. känns kul att det man gör faktiskt gillas av omvärlden.. ska lägga upp en bild sen på hur den såg ut, orkar inte fixa den nu.

och helgen föresten, hade jättekul! var så underbart och få träffa alla igen (nästan) och umgås! speciellt åsa som jag inte sett på ett år. blev en kul utgång i lördags och förfest med amerikanskt tema. röda och blåa plastmuggar var såklart ett måste och diverse amerikanska sötsaker. och jellyshots of course! sen dansade vi hela natten på platens och jag var nog i inte säng förens vid fyra efter en kort efterfest hos åsa där vi åt upp allt godis som var kvar...

bjuder på en bild från kvällen, karin, isabel och carro!



Följ min blogg med bloggkoll!

puss!

grupparbetet är över och redovisningen i tisdag gick bra, kakorna vi bjöd på gick iaf hem, haha. imorgon är det tenta och jag har nog inte pluggat så mycket som jag borde men det känns som jag kan ändå har någorlunda koll. ska plugga idag (we'll see about that ^^) och sen njuta av tentalunch med brudarna. sen bär det hem till linköping och få träffa bästa brudarna! can't wait.

oooooooch! jag och lasse ska till london snart! med snart menas snart, hoppas om två veckor. allt beror på skolan. men det ska bli så himal kul, längtar galet mycket. LONDON BABY!!



PUSS SNYGGO!

agg x 10000.

är känner mig fortfarande lite arg och frustrerad över händelsen som ägde rum i söndags kväll, i tisdags kunde varken jag eller lasse släppa det under vår timmes powerwalk. kanske lättar om jag berättar för er? (stöd och goda till mig eller onda ord om mina grannar mottages tacksamt!) 

anyway, i söndags kväll kom vi tillbaka hit till jönköping efter en hel helg i linköping. vi stannade till för att handla mat och min telefon ringer. känner inte igen nret, bara riktnret som är jönköpings. jag svarar och blir lite smått förvånad när det är vår hyresvärd som ringer.

han: ja jag ringer angående klagomål vi har fått in på er.
jag (panikslaget): jaaahaaa... eeeh vad för klagomål?
han: ja vi har fått in en hel del klagomål på att det är mycket fest och hög musik och en har pekat ut att det är ni.
jag (ännu mer panikslaget): va?! nej men det stämmer inte, vi har inte haft en fest under hela terminen (sant!) kan du ge nåt exempel på när?
han: ja i fredags tex.
jag (börjar nästan skratta): det är rätt omöjligt, både jag och min sambo var i linköping hela helgen.
han: jaha...

sen dog mitt batteri, vilket var rätt pinsamt. jag lyckades ringa upp några minuter senare efter att ha bytt batteri med lasse och fortsätta samtalet. jag förklarade att det verkligen inte var vi som hade spelat den höga musiken, men höll med om att det var rätt mycket fester den senaste tiden. tyckte det var konstigt att de pekade ut oss just den helgen då vi inte var hemma ens. vi la på sen, vet inte om han trodde på mig till 100 % men det kändes som det iaf. när vi kommer hem hittar jag en lapp i brevlådan där det stod nåt som fick paniken igen att komma. att i fredagskväll hade någon satt igång brandlarmet och hängt ner anslagstavlan som hänger i entren. vi trodde att hyresvärden insinuerade att vi var de skyldiga till detta busstreck, så lasse ringer upp igen och reder ut det. det verkar som vi inte ens var misstänkta, vilket känns bra. hoppas vi inte ens är misstänkta för fest och musikgrejen, har för mig att hyresvärden sa att man får två varningar, sen blir man vräkt! skulle kännas surt. dock fattar jag inte vem det är som har ringt och klagat! lite fest och musik får man väl tåla en helg, speciellt om man bor i ett studentboende. vi har då aldrig störts eller ens fått tanken på att ringa hyresvärden och gnälla. det känns ändock lite spex att de ringde in oss när vi inte ens var hemma, dumma idioter som bara gissar. wänk. lasse och jag har dock sparat bevis för att vi faktiskt var i linköping, om nu det skulle bli nåt vid ett tillfälle senare. hyresgästföreningen finns i åtanke och kanske anmäla dem för kränkning? idéerna är många, haha. här går inte vår hyresvärd säker inte!!!

kanske känns lite bättre. vi har misstankar om vilka de är, lasse har källor. de ska se upp, det kan jag lova!

och som om det inte räcker har vi massa problem med vårt grupparbete, med en gruppmedlem. suck. hatar grupparbeten.

och om en vecka är det tenta! tjoho! och så kommer åsa hem! TJOHO!

!

om jag ändrar radavståndet till 1,5 blir det lite mer än 3 sidor. genialt!
nästa - finputsning.

ledig dag II

jag är så sjukt shoppingsugen! hade spanat in en t-shirt på hm.se men den var såklart slutsåld - och ingen ny leverans väntad. tack för den! imorgon ska jag kanske få mitt behov stillat då en tur på stan efter cv-workshopen med brudarna är inplanerad. yes!

nu är jag hungrig och jag vet inte vad jag ska äta. inspirationen är noll, lutar åt lite kakor och glass men bättre borde jag kunna. kanske får googla fram nåt smarrigt så jag inte behöver gå och handla. *host* lat *host*.

nu har jag bara en dryg sida kvar att krysta ut! KEEP IT COMING!

ledig dag.

idag är jag ledig (eller jag har inga föreläsningar alls den här veckan - SWEET!) och ska försöka få ihop den här rapporten om kommunikationsbyrån Kompago. men det är svårt och jobbigt att skriva om deras affärsidé, kundstruktur och specialistkompetens. men jag kan nog förhoppningsvis skrapa ihop 3 sidor med lite svammel, det är jag ganska bra på.

i lördags fyllde jag bolagsålder, tjoho! dagen började med gos med min man och sen frukost på sängen med paketöppning. jag fick rosor, ett TP-spel och en ben & jerrys (yummie!).  därefter fylldes dagen av förberedelser som dammsugning, fix med tårta och duka fram inför ankomsten av mina föräldrar och släkt. när de kom fikades det som aldrig förr. jag och lasse hade ju bakat tre kakor + tårta. morfar kom med bullar och en äppelkaka och farfar med 4 sorters kakor. mätt var ordet efter all den födan. paket fick jag också, söta strumpor, pengar, en digitalkamera (jävlar vad det ska fotas!), pengar, en rougeborste, godis och mer blommor. sen lämnades det en massa mat också, kunde inte bli bättre! sen invigde vi TP och spelade i lag, jag och lasse imponerade och vann nästan. vi fick avbryta för mat och sen åkte de hem til linket, men det var kul! toppdag.

det känns som jag befinner mig i nåt gos-rosa-puss-mys-stadie just nu. allt är bara pirr i magen och kär x tusen och ja. puss på det!

RSS 2.0