party.

de senaste veckorna har bara runnit ifrån mig. praktiken avslutades (typ), skolan kom igång, vi ska planera ett utomhusdisco, påsk kom och påsk gick. osv.

men ikväll är det party! marielle är värdinna, blir nog riktigt nice. outfiten är kirrad och nu väntar jag bara på att lasse ska komma hit. sen ska vi båda fixas innan vi drar dit!

nu ska jag fortsätta läsa klart änglar och demor. pussis.

1 timma, 40 minuter.

så lång tid har jag kvar här och det är ganska mycket att göra. ska skriva klart dokumentationen över wetterrabatten, gå runt bland alla butiker och hämta in tipps-kupongerna, dra en vinnare och ringa till teknomedia.. glömt nåt? troligen.

pilates igår var jättekul! lite svårt med andningen i början, då man ska spänna magen konstant hela tiden och spänna lite ännu hårdare när man andas ut. inte det lättaste när man skulle göra alla övningar och som lätt får kramp in mina vader och fötter om jag spänner mig för hårt fick känna av det mitt under passet. instruktören berömde mig och marielle för att vara förstagångare, mihi.

kom hem vid nio-tiden, helt slut. där sitter lasse med vännen rickard och tittar på hockey. även en full henke kommer indrullandes och lever rövare tills han tröttnar och går tillbaka till lägenheten mitt emot där hans egentliga lilla förfest är. efter 5 minuter kommer han tillbaka, uppgiven. hans tre andra polare har redan gått vidare till kåren och där stod han utan skor, jacka, mobil och nycklar. det verkar som han blivit bortglömd mitt i allt festande! efter en timmes väntade kommer värden till förfesten (efter att tagit bussen upp, "glömt" trycka på stoppknappen vid dalvik och åkt alldeles för långt) tillbaka och allt reder ut sig och jag kan lyckligtvis stupa i säng! vilket litet drama, sådär på en onsdagskväll.

vid halv tolv ska jag klippa mig och sedan blir det hem och mysa och packa.

(1 timme, 30 min!)

pilates.

dagar kvar på praktiken: 0,5

snart är min näst sista dag slut, imorgon går jag bara halv dag. vid lunch ska jag klippa mig, sen ev luncha med mina kollegor. därefter blir det hem, packa och mysa med finaste. fredag morgon åker vi till linköping, fredag eftermiddag åker jag och karin till anneli i åtvid och äter pizza. och ja, resten av helgen består väl mer eller mindre av ett välpressat schema (men fortfarande något luddig). den kommer gå fort fort fort.

ikväll ska jag pröva på pilates för första gången. spännande. imorse zappade jag förbi tv-shop under frukosten och de gjorde reklam för en ring man kunde använda när man tränade pilates för att få ut mer av träningen. de som låg där på golvet och tränade samtidigt som hostarna pratade en massa skit såg ungefär ut såhär, fast med ett fett grin i ansiktet hela tiden. jag kommer då inte ligga där med ett flin på läpparna, snarare med en grimas av smärta. kanske ett flin om det går skit för mig.

en dröm.

inatt drömde jag att jag var gravid och ganska långt gången. min mage var stor och jag bara kände ångest. en panikkänsla. tur att det bara var det en dröm. när jag vaknade var jag kissnödig, kanske hade jag känt mig lite uppsvullen pga det och därav drömmen. vem vet, haha. några barn kommer det inte att bli inom den närmsta tiden, that's for sure! jag och lars är nog än så länge för störda och knäppa (läs omogna) för att skaffa barn, haha.

undrar om drömmar om gradivitet betyder något. drömmer man om ormar betyder det att en förändring kommer ske i livet, har jag hört.


update3.

hv förlorade och inget starbucks ska öppna. och så är det med det.

i helgen som var åkte jag och lasse på lördagen ut till en sjö utanför jönköping och hade picknickmys. vi hade med oss muffins och låg på varsin handduk och bara göttade oss i den stekheta solen. den nya bikinin invigdes! (för solande). kändes typ som vilken sommardag som helst, fast isen som låg kvar på sjön dämpade den stämningen ganska hårt..

dagar kvar på praktiken: 1

ayo technology.

den här låten, vilken låt. milow, en belgisk singer-songwriter gör en helt fantastisk cover på 50 cent, timberlake och timbalands låt "she wants it". den är magisk. jag är så svag för en man-med-gitarr-musik.

den är värd att lyssna på. (dock något porrig video)


om ni nu skulle bli intresserade av hur den riktiga versionen låter kan jag väl lägga in den med. hittade ingen vettig version, men ni får hålla er till godo!



lasse är i upplösningstillstånd, det är sudden i fjärde finalmatch, viktig match för hv. vem vinner vem vinner?

föresten kul grej jag läste på jnytt.se idag, sveriges första starbucks kan öppna i jönköping! om man ska tro skyltfönstret på östra storgatan rätt. men ingen vet, inte ens fastighetsägaren, om det stämmer. jag följer detta med spänning. läs själv artikeln här.

UPDATE: DET ÄR STRAFF!!!!! (lasse typ dör i soffan)

UPDATE2: miss. precis som jag trodde.

bloggeliblogg.

fredageftermidag. 4 dagar kvar. nervigt.

sitter och äter godis och skriver lite info om ett event på hemsidan. solen har gassat på som fan (solen bara gaaazzzum-lizzzom) och jag har struttat runt i bara skjorta på stan! blev nästan lite för varm för det ett tag, me like! har snurrat runt som en tok både idag och igår på stan och uträttat diverse ärenden och fått en massa beröm från mina arbetskamrater, känns himla bra.

på lunchen tog jag med mig marielle och satte mig på en uteservering och njöt. dagen blev ännu bättre när de ringde från berga och erbjöd mig sex veckors arbete - KAAAAATJJCHIIING! så nu slipper jag oroa mig för att gå arbetslös utan några som helst pengar, feeels goood. tyvärr ligger allt arbete i juli och augusti, men vad gör man. ett jobb är ett jobb är ett jobb. hade fått 7 säkrade veckor, men sista fick jag tacka nej till då jag börjar skolan. kunde även få mer jobb om de behövde. göttans!

igår fyllde lasse år och det blev tårtkalas efter jobbet. första jordgubbarna intogs och tårtan blev riktigt god. paketutdelning som sig bör och det blev helt lyckat. kvällen avrundades med filmen marley and me, en komedi som slutade i tårar (eller ja inte bokstavligt, men lite snyftig var den allt).

ikväll ska jag inte göra nåt alls. fy fan vad gött. lasse ska iväg till en pub och titta på hv och jag ska först träna på gymmet och sen bara chilla. imorgon planerar vi en utflykt/picknick då det ska bli hela 16 grader, utnyttja värmen till max. och nästa helg är det påsk och alla kommer hem igen, jag längtar!

okej, nu är det på riktigt.

okej nu är det officiellt - VÅREN ÄR HÄR! termometern visar typ på 12 grader eller nåt och solen bara strålar och värmer gött. har fått vara ute en hel del idag på uppdrag och inte mig emot! nya vita nikeskorna och brillorna på, kan det bli bättre? munksjön glittrar sådär vackert igen och kontoret steks i hettan. jag är lite sådär pirr-i-magen-gånger-tusen-kär och allt känns så himla bra. idag finns inga bekymmer, lycklig x tusen. (och tack för att du alltid finns där, min prins).

och mitt i all denna vårruskänslan och med lyckligt flin på läpparna har jag med vårens nya skor fått skoskav. fan.


RSS 2.0