landets krona.

skepp och hoj!

sitter på en madrass i lasses lägenhet i landskrona nu, stekhet btw. sommaren kom lägligt precis innan jag börjar jobba på berga, så nu har jag en vecka att jobba på min bränna ute i rydebäck. bästa med västkusten, havet och stranden ligger bara runt knuten.

för den förvirrade själen kan jag bara snabbt säga såhär:
- lasse har fått jobb i helsingborg, men kommer fram till jul att jobba i landskrona
- vid jul flyttar jag ner till honom i helsingborg och läser klart min sista termin...
- ... som är helt valbar!
- = jag kan läsa vid vilket universitet/högskola som helst i sverige eller världen för den delen.
- kommer att läsa lite på distans och troligen någon kurs i lund eller malmö.

grejt va?

måste bara berätta om vad som hände i igårkväll. landskrona är inget vidare ställe att bo på, från flera håll har vi fått hör att det är bara skit och att man ska hålla sig inne efter kl sju på kvällen. detta fick vi bevis för igårkväll.

vi sitter och kollar lite på lägenheter i helsingborg med öppet fönster när vi hör något brakar ute och lite högljudda röster. vi bryr oss inte. men det som sker ute trappas upp och vi hör ett kras, troligen ett glas eller dylikt som kastas ut på gatan. nu blir vi nyfikna på vad som händer och jag kikar ut genom fönstret och får se tre poliser i uniform, varav en av dom står med en pistol riktad mot en mans huvud. någon skriker "han har en kniv".
 
från och med nu går vi aldrig nånsin mer utanför dörren efter kl sju.

saknad.

jag gillar inte att sakna, det är en jobbig känsla.

när lasse flyttar kommer jag vara saknig dygnet runt. jobbigt.

men i jul blir jag skåning och flyttar ihop med min finaste man i en fin lägenhet i helsingborg. jag längtar.

nu lyssnar jag på anna med hello saferide och firefox ak. bra skit.

13 juni.

festen i rådhusparken blev en succse, vad kan man annat vänta sig när vi brudar planerar? högsta betyg i projektkursen också, montern blev snygg och presentationen den bästa av dom alla. snyggt bildspel som inledande med en remix av viva la vida och fanny som avslutar med en egenkomponerad dikt, kan det blir bättre? nej jag tror inte det.

jag känner mig lite lost angående veckor, dagar och datum just nu, allt känns som en enda stor klump. men den 3 juni fick jag sommarlov och vi festade en sista gång på kåren för terminen. dagarna därefter ägnades åt storstädning och sånt och den 6 juni åkte jag hem till linköping. den 7 juni träffade jag karin för första gången sen påsk. den 8 juni fick lasse anställning i helsingborg och flyttar om en vecka. den 9 juni åkte jag till anneli i sthlm och myste fram tills den 11 juni. vi gick på bio och shoppade loss och frossade. den 12 juni firade min familj + mormor och morfar att lasse tog sin examen och det blev en bra kväll med god mat och vin. morfar blev nästan full, eller ja. han blev nog det. idag ska jag änga min tid framför tvn och kanske träffa lite brudar ikväll. vem vet. det är ju sommarlov.


RSS 2.0