att retas på morgonen.

imorse  var både jag och lasse helt slut när vi vaknade, det var hur kämpigt som helst att gå upp. på något sett lyckas man ju alltid ta sig upp (jag efter 35 minuters snoozning). efter att jag gjort alla mina morgonbestyr går jag in till lasse och för att säga hejdå. han ligger där helt utmattad och orkar knappt öppna ögonen. jag som nu har fått i mig frukost och kommit igång börjar poka och retas och hålla på åt en något road lasse. till slut väser han "vänta du bara tills du har sovmorgon igen!" och jag fnissar iväg till praktiken.

nu bävar jag lite för att vända tillbaka våra rutiner, när jag aldrig går i skolan och går upp sent och lasse är borta 8-17 varje dag. jag anar en hämnd deluxe.

måndag. igen.

jag har 8 dagar kvar av min praktik. 52 dagar har jag arbetat på min praktik och nu återstår 8. det känns lite lagom sjukt, att 3 månader kan gå så fort. lite för fort, mars bara försvann iväg och jag hann knappt söka sommarjobb. nu hoppas jag på att få mitt gamla jobb, det hade varit bra. något som däremot är bra är att jag kommer få fortsätta arbeta på min praktik i höst också. lite extra jobb då och då när de behöver mig. mot betalning! sweet!

helgen har varit mys! i fredags följde jag med marielle hem och vi gjorde pommes och pappas vitlökssås med vitlöksbröd och jenses tzatziki till. namnam! sen svullade vi i soffan och åt godis och tittade på finalen av let's dance.

på lördagen vaknade jag tidigt (varför vaknar man alltid cp-tidigt och utvilad när man kan sova bort dagen? suck) och hann med en runda i gymmmet innan jag mötte upp marielle på stan. jag skulle inhandla present till lasse och det gick bra! han fyller 23 på torsdag, så det blir det kalas och tårta! mums. kom hem och åt lunch, sov lite på soffan och pratade med lasse i telefon. sen var det dags att göra sig iordning och åka till mikaela för att kolla på hockey och förfesta. hv vann och går till final (var tvungen att skicka ett retande sms till far när det stod klart ;). marielle anslöt sig till förfesten och festen kunde börja! påväg till klubb enkelt går vi förbi ett annat uteställe. mellan två husväggar finns en glugg där en något blek brud står och röker. marielle som går närmast husväggen fick sig en lite lätt chock när hon som hastigast tittar in i gluggen, inte beredd på att det står en person där, och utbrister högt "HJÄLP! ETT LIK"! jag och mikaela höll på att dö av skratt åt kommentaren, samtidigt som jag tyckte synd om bruden. sen dansade vi ett par timmar och marielle fick världens äckligaste margarita (bestod nästan enbart av tequila). sen började jag må dåligt, inte pga för mycket alkohol dock! så jag kände att jag nog passade bättre hemma i sängen än på dansgolvet och så fick det bli!





  

söndagen bestod av städning, tvättning, degande och tittande på mitt stora, feta grekiska bröllop, lagom bra underhållning :) sen kom lasse och hämtade upp mig och det blev storhandling och mys framför casino royale. en bra helg helt enkelt.  

nu ska jag jobba vidare, blir att fortsätta sammanställa medlemsmötet från i torsdagskväll och jobba med lite events tror jag.

nu väntar jag bara på att våren ska komma på riktigt. jag har hört rykten om att den ska göra det nu.

lite värme tack.

vilken dag. är tillbaka på jobbet igen efter två dagar däckad hemma. mitt immunförsvar var visst inte helt av stål som jag trodde, lasses sjukdom överfördes tillslut till mig också.

vaknade på världens bästa sätt. solen lyser in i hela lägenheten och skapar världens mysigaste ljus. bredvid mig vaknar lasse till och borrar in sitt huvud i min nacke och kryper närmare. lite fina ord och fortsatt gos tills jag måste gå upp.

nu sitter jag som sagt på jobbet, solen fortsätter att stråla med all kraft och hela munksjön bara glittrar. värmen här inne på mitt kontor kan likställas med huset mitt i linköping en sommardag med 30 graders värme. det känns mer som en dag i juli än som en av de kallaste dagarna hitills. jag ignorerar snön som ligger kvar och inbillar mig att det är sommar. it feels good.

first class.

sitter och tittar i tidningen first class som endast personer med en viss inkomst får ta del av. bland de första sidorna hittar jag ett uppslag om kryssningar.

pris?


mellan 24.000 - 50.000 kr.

trötthetsdvala.

(gäsp)

sen när blev jag såhär himlans trött? (gäsp) idag har varit helt sanslöst, gäspat mig igenom hela förmiddagen och fortfarande dödstrött (gäsp). kommer troligen gäspa mig igenom det är tattiga blogginlägget som ni kanske märkt, men jag ville bara plita ner några rader så ni vet att jag lever, om än något trött (gäsp).

de äldre människorna på min arbetsplats påstår att ungdomen bör vara så himla pigg och alert och full med energi, för de är ju gamla och grå och slitit hela livet (gäsp) igenom och får vara trötta och så. (gäsp). (gäsp). jag känner dock inte igen mig på någon av ovanstående punkter, jag känner mig knappast full av energi. snarare som en liten zoombie som bara driver runt och gör det jag ska för att kunna komma hem och samla energi för att lyckas ta mig igenom nästa dag. vilket känns väldigt trist. man jobbar till 5, hemma runt halv sex, äter mat, och sen bara slappar och tar igen mig för att orka prestera nästa dag. (gäsp) helgerna är guld värda, då sover man sent, äter frukost i sängen med finaste sambo och tittar på tv. tar en promenad och pysslar lite i hemmet. äter godis hela dagen och myser framför en film på kvällen. (kanske ska tillägga här att jag i lördags vaknade 12.21. sov i 13 timmar. sick. kanske ska skylla lite på lasses feber som sövde ner mig eller nåt, men ändå.)

jag lever för helger. i 3 veckor till, sen är praktiken slut. och 12 veckors praktik har gått förbi. sen kommer jag tillbaka till studentlivet som jag faktiskt saknat. jag gillar att vara student och jag har skaffat mig lite inspiration och motivation till att orka plugga lite mer. kanske läsa någon extra kurs och fördjupningskurs. funderar på vart jag ska ta vägen sista terminen, vilken stad och vad jag ska plugga då. jag känner pepp.

folktandvården ser dig.

jag tror folktandvården är ute efter mig! efter att man fyllt 20 får man ju aldrig en kallelse dit, right? nå jag fick iaf en och imorgon ska jag dit. är väl lika bra, det är ju trots allt 1,5 år sen jag var där. men de är ivriga att få dit mig, alldeles nyss fick jag ett sms från folktandvården (!!) där de skriver " Hej Sandra! Välkommen till oss onsdag 11 mars kl 15.40. Mvh Rosenlund Folktandvård".

aldrig varit med om någon liknande jakt efter från folktandvården förut, what's up with that? eller så är jag efter och inte uppmärksammat mig på att alla bli kallade nuförtiden utan anledningar och sms-terroriserade. vad vet jag.


ostnallen!!

hittade den här bilden på min mobil häromdagen som jag fotat hemma hos lasse. ja för den dag när jag kommer hem till honom hittar jag den här björnen i hans sänge - EXAKT likadan som jag haft när jag var liten! min hette ostnallen, lasse hade inget namn på sin. men lite spexigt ändå, det visar väl bara att vi är som gjorda för varandra.



nu ska jag fortsätta titta klart på vicky christina barcelona. adios!

jack russell <3

har tittat på blocket efter en hund, vill så gärna ha en nu! jag och lasse ska skaffa en så fort vi kan. och jag vill ha en jack russell. hittade den här underbaringen som finns här i jönköping som kan få sitt nya hem vecka 12. världens sötaste, åh ge mig!!!


hej!

jaa veckorna går och jag gör lite allt möjligt. idag praktiserar jag på en ny ort (faktiskt!). sitter på ccj i huskvarna, en kommunikationsbyrå. rätt soft att få variera sig såhär. kommer i fortsättning vara här på fredagar tills jag slutar, schysst vaaaa!

anywho, var tvungen att visa den här grymt snygga bikinin jag beställde igår. just love it! (kommer dock inte bära den i sällskap med mikaela då hon beställde en vit, hihi).



kan väl ta en större redogörelse angående helgen i sthlm typ på söndag. nu ska jag skissa på en utformning av en broschyr osv. och ikväll ska jag och lasse på bio och mysa! puss!


RSS 2.0