sista rycket.

idag är det sista rycket inför min sista tenta - någonsin! om allt går enligt planerna det vill säga. dags att shapa upp mig och ta tag i plugget igen! det här ska banne mig gå!

(kommer säket försova mig imorgon bitti och missa hela tentan, eller glömma bort den. skulle inte förvåna mig..)

sats = biffiga killar + tribal + obefintliga linnen

tog ett kortispass på sats efter maten. skulle blivit lite längre, men fick hjälpa lasse vända upp och ner på lägenheten i jakt på hans bilnyckel. han skulle iväg med några arbetskollegor och kolla på hockey och han skulle vara chauffören. efter att ha letat i typ 20 minuter gav vi nästan upp, men då vände jag ytterligare lite upp och ner på lägenheten och skam den som ger sig! jag hittade nyckeln och lasse fick känna skammen (tror jag) när han hämtade upp sina vänner.

anywho, åter till ämnet. sats och biffiga killar. att träna vid mellan 17-19 på kvällen avråder jag er alla att göra om ni har vägarna förbi sats i helsingborg. under dessa timmar är gymmet fyllt med bredden med killar vars muskler bara byggs upp på varandra efter varje pass, finns inget slut! och så har de minst 3 tribals var, och antingen en tight tisha eller ett sönderklippt linne som knappt hålls uppe. sen sitter jag där, utan varken muskler eller tribals och linne som täcker dubbelt så mycket som herrarnas. nej, tacka veta jag förmiddagarna! då är det jag och pensionärerna (bokstavligen) som tränar. då känner jag mig som hemma.

dags för en runda med bellis! åh sötnöt.

tentadags.

hemtentan i interkulturell kommunikation - check! nu är den inlämnad och klar. om jag ska definiera begreppet klar, skulle jag göra det genom att säga att jag är less på skiten och lämnade in den efter iaf ha skrivit de sidor som ska skrivas och är iaf nöjd med 3 av 5 uppgifter.

nu borde jag vara duktiga snät och fortsätta med plugget, på fredag vankas det tenta i företagsekonomi mellan 9 och 13. kommer. att. dö. kommer. fet. kugga. meeeeeeeen, vad gör det? jag längtar så jääääääääävla mycket till fredag, för det innebär att jag är klar med 2 av 3 kurser och bara kommer glida runt med min kvällskurs i malmö. känner att livet kan börja på allvar då.

coming up!
  • tentaplugg (=storstädning, brödbakning, annan bakning, bloggtid, tvättid, bustid med bella osv)
  • arbetsintervju på onsdag (har förhoppningsvis ett sommarjobb inom vården i helsingborg! håller tummarna)
  • myshelg deluxe nu i helgen (kommer inte göra ett skit)
  • systerbesök i örebro och kentkonsert (YIIIAAA!!!)
  • P Å S K! (kommer bli bästa helgen på länge. chickschickschicks)
slänger in en bild på busungen, taadaa!

lite ledsen för att min kamera har gett URKASS bildkvalitet på de senaste typ 100 bilderna jag tagit, vet inte vilken inställning jag gjort, för den är så bra annars! men jag tror det var något med iso, prövade lite allt möjligt och det ser ut att re'upp sig! ser ju ut som bilden är tagen med en vga-kamera typ, big dislike.

måste också berätta om den suspekte mannen vi träffade igår när vi var ute och gick (vilse) i pålsjö skog. en äldre herre med fin systemkamera får span på bella och kommentarer hennes söthet och undrar snällt om han får ta ett par bilder. sure thing tänkte vi. han knäpper ett par bilder och kommer sedan fram för att visa. andedräkten dryper av starksprit, kanske en touch av citron? vi blir lite smått nervösa, tackar för titten och drar. efter ett tag stöter vi på mannen igen som hojtar över gatan om vi vill ha hans bilder. vi tackar vänligen nej, och han knäpper ett par bilder till. den här gången står jag precis bredvid bella och hamnar säkerligen på ett par bilder. undrar lite smått vad som händer med dessa bilder nu. skärmsläckare på hans dator? don't wanna know.

i'm baaaack!

okej, nu har det gått lagom lång tid för min comeback.

min lathet har tagit över och de kommande veckorna kommer bli fulla med förutom allt plugg som väntar (två tentor coming up!) och så ska jag till syster i örebro för kent-konsert och lära bella allt jag kan! tänkte att nu är det faktiskt dags att ni får se vår lilla skapelse, hihi. sötis-bella! så här kommer en liten bildkavalkad just for you!vår lilla baby! som ni kanske märker så vill hon vara näranära helst hela tiden och släpper mig inte många sekunder ensam. knappt så jag får gå på toa i fred! men hon är så mysig och jag vill bara mysa hela tiden att det inte gör så mycket. just nu ligger hon i mitt knä och vill vara med och göra mina ritningar över min modell jag ska bygga ikväll på kvällskursen, eller ja mer bita i mina linjaler. kan göra en update om hur det går med henne i övrigt imorgon, har två timmar kvar tills jag måste bege mig och jag ska hinna duscha och äta något och rasta bella innan dess.såhär såg det ut för ett par minuter sen när jag var mitt uppe i mitt ritande! ikväll ska jag göra modellen i capa-papper och förhoppningsvis bestämma mig för vad utställningen ska innehålla, hm. tror om filmen edward scissorhands, det är det enda jag kan tänka mig och jag har lite idéer om hur den kan se ut. imorgon är det redovisning så, ja, inte mycket tid kvar.

cheers!


RSS 2.0