daddy dj tar min koncentration!

försöker skriva mitt pm om jämställdhet men det går sådär. allt annat runt omkring tar min uppmärksamhet hela tiden vilket försvårar skrivandet.

och vore inte det nog så har jag fått just den här låten på hjärnan. började imorse när jag stod i duschen och låten började spelas i mitt huvud. nu är den fast. jag dör. men videon är ju fabulous.lasse har åkt till linköping. alltid lika tomt utan min sötnos, men ibland kanske det är bra sakna även om det känns jättejobbigt. jag tror nog det.

ikväll blir det manlig pizza hos mikaela med film. det blir nice.

onsdag.

tenta är över! (var igår). känns bra att den är över, men vetifan om det gick bra. det återstår att se, hoppas på det bästa. den var rätt dum och jobbig, men kanske fick ihop poäng nog för att klara g. i hope. bra att läraren liksom sa att vi skulle fokusera på helheten och inte detajler, när ALLA frågor endast är detajler. suck.

idag fick vi besöka en reklambyrå. det var softish! verkade vara en rolig arbetsplats, jag menar ett inspirationsrum med flashigaste tv:n, xbox och sackosäckar till för att användas på dagtid går ju knappast inte att tacka nej till. me like!

på onsdag ska jag få hjälp av syon med val av inriktning. det känns bra.

och jag känner mig ruskigt insatt i elitserien.

och så kommer den känslan.sms mottaget i torsdags kl 22.22
nu får man önska sig vad man vill.
jag önskar att jag får va din för evigt.


på plats i linköping!

hemma i linköping då, känns bra. även om jag faktiskt saknar min lägenhet i jönköping. jag trivs så bra där! och tur är väl det.

idag var det fika med brudarna från gymnasiet och det kändes som vi fortfarande gick på folkunga och istället för att lyssna på ragna och hennes prat om typ celldelning eller något annat lika fint på naturkunskapslektioner gick vi ner till stan och tog en fika. det var verkligen så kul. som vanligt inleds alltid våra möten med typ 10 minutrers fototid och följs därefter av allmänt flum. men många roliga historier berättades, bland annat om ett möte med rod stuart i norge. det var så mys.

dagen började dock tidigt med affischering, igen. gaaaaaah dör på det där jobbet. men nu är det slut med det och jag ska aldrig mer göra nåt liknande jobb. usch.

ikväll blir det godis och film med päronen. saknar näreheten av min man, vilket iofs kanske inte är så konstigt när man är van vid att träffas dygnet runt i princip. och så vill jag ha för alltid. kommer bli tomt att somna utan honom inatt, när man är van att krypa nära och bli omkramad. jag är så kär.

fokusera!!

jag försöker vara produktiv och plugga så mycket som det går så jag ska hinna träffa alla och hinna göra allt jag vill när jag kommer till linköping på torsdag. men när man har en fet tenta på kommande tisdag känns det rätt kört och jobbigt. vem ska man prioritera först, är det rätt att åka hem ist för att häcka här i jönket tills allt sitter? jag vet inte. hem ska jag iaf, det är ett som är säkert. på tisdag eftermiddag kommer jag märka om det var rätt eller fel, men jag kommer iaf ha fått umgås med de bästa och det är alltid värt det. idag har jag verkligen försökkt plugga och visst har jag hunnit det. men sen händer det som alltid händer - dammsugaren kommer fram och även skurmoppen. allt slutar med en storstädning av lägenheten ist för plugg, vilket typ bara hända när tentorna närmar sig. kanske bra att tentorna väl kommer så man håller ordning på placet.

och jag känner mig allt mer kluven angående inriktningsväljandet. fanny och jag får klura tillsammans, hon är lika förbryllad som jag. men vi får se. har fram till den 15 april och välja och jag ska nån dag sätta mig in i det här lite mer. just nu ska jag bara fokusera på tentan.

valde mellan en big mac och hashbrown..

yep, som sagt igår drog jag och mikaela till linköping för ett spännande uppdrag, nämligen affischera åt ett företag som behövde programmerare. iaf gick det väl relativt bra, även om vi inte kunde få upp alla som vi skulle få upp. men universitet är fullsmockat av våra planscher, slängde upp typ 10 på alla anslagstavlor vi kunde hitta. nöjd.

det var trevligt att göra nåt annat istället för tentaplugg, variation förnöjer! var rejält trött när jag kom hem igår, föltterna ville inte sluta värka och axlarna ömmade. men lite glass och massage höjde humöret.

och ja, efter en slitsam dag måste man ju avsluta dagen på donken, vad annars? vi blev dock rätt misstänksamma när jag tittade igenom listan på hur många kalorier och sånt maten innehöll och fann detta..
image26

hashbrown? wtf?!? haha. har ingen aning om vad det var och vågade inte fråga, haha. donken i mjölby vet vad de ska sälja...

!

okej, klockan är strax över halv åtta. om 25 min ska jag hämta upp mikaela och sen drar vi till linköping och terroriserar stan! be aware.

vad ska jag välja?

det är tisdag. klockan är 11.12 (när inlägget börjas skrivas). jag lyssnar på kent och skriver mitt pm om narcissism. jag tror jag börjar känna mig klar, det känns bra. om två veckor (exakt) har vi läskigt stor och jobbig tenta och jag har inte ens börjat läsa i alla böcker än. har inte ens alla böcker. den känns sådär. på torsdag har vi reodvisning inför hela klassen = 100 pers. den känns lite tung men den ska säkert gå bra.

dagens rubrik måste ju syfta på ett val, vilket jag står inför nu. om en månad måste jag ha valt inriktning, eller snarare jag måste ha bestämmt mig om jag ska fortsätta gå medieproduktion eller byta till pr eller organisationskom. efter de informationstillfällen vi fått är jag fortfarande kluven. och visst, de säger att det egentligen inte spelar särskilt stor roll vad vi väljer att läsa. i slutändan har vi alla samma titel. men ändå, man får ju profilera sig lite mer inom området. och jag vill typ läsa alla inriktningar, alla har något jag vill läsa. min plan är att hålla mig till medieproduktion och sen läsa lite kurser från pr och organisationskom under sista terminen när jag har 30 hp som jag får välja helt själv. det är rätt bra. men jag vet inte ändå, att byta lockar också, för de andra har också kurser som jag vill läsa. vad jag vet är iaf att jag nu vet mer vad jag vill bli, vad jag vill jobba med i framtiden. det känns iaf bra, även om jag inte vet vad jag vill inrikta mig inom. men som de säger så verkar det inte spela särskilt stor roll. idag, just nu (kl 11.20) vill jag gå medie. igårkväll ville jag gå pr. nångång däremellan ville jag org. fan. måste det vara så svårt? varför så många val, varför inte bara slussas in i nåt och ha någon som bestämmer vad jag ska göra. det vore faktiskt rätt skönt, ibland.

nu ska jag ta en paus från slutförandet av pm:et, tror det ändå är klart. ska även ta en paus från allt tänkande om framtid och tenta och blabläblå. gymmet kanske kan få mig sluta tänka så mycket.

jag fick för en tid sen besök av två brudar, ni är guld värda. <3
image25

dröööööööööm.

jag har på sistone börjat drömma jättejobbiga drömmar. de är så påtagliga och verkliga och sktjobbiga. när jag vaknar upp så vill jag inte somna om för jag vill inte vara med om det igen eller veta hur det kommer fortsätta. samtidigt är jag jättetrött. och dessutom har man kvar den där jobbiga känslan man kände i drömmen i när man vaknar.

och det är liksom inga lätta drömmar, utan verkligen såna som får mig att må jättedåligt. usch.


i've been dying to say this to you.

image24just nu är det bara the sounds som typ funkar, vet inte varför. det känns bara så helt enkelt och jag gillar läget. the sounds är bra! sådetså. dessutom gör dom att jag längtar efter sommar, öla med brudarna och festival. åh ge mig!

läste karins blogginlägg igår, om att hon inte är sjutton längre. fan, jag vill vara typ 20 jämt. jag vill inte bli vuxen, jag vill inte få 40 års kris med hängbrön och ännu mer sladdrig kropp än vad jag har nu. inse att den roligaste tiden i livet är förbi. ångra allt man gjort och borde ha gjort. när jag var liten tyckte jag att fylla 20 år var stort, då var man stor. men jag känner mig inte alls stor. jag känner mig liten och vill kunna vara oansvarig och flamsig och nördig ett bra tag till. gärna tills jag blir runt 30 sådär. men jag har ju faktiskt inte fyllt 20 år än, jag har drygt 5 månader kvar. kanske känner jag mig mer vuxen då? men troligt liksom.

köpte en mjölk med den nya förpackningen.
minus: för stor mynning. mjölken bara forsa ut. även miljöaspekten kan diskuteras.
plus: när kylskåpet är smockat (vilket händer sällan) kan man nu lägga ner öppnad mjölk för att ge utrymme för mer mat. kanske en anings mer fräsch längre också.

hör föresten ett irriterande tickande från ett okänt ställe i köket, men kan inte lokalisera det. den är sådär.

kul grej hände imorse vilket gjorde att jag inte hann koka makaroner och göra en matlåda utan ist fick punga ut med 39 spänn för en macka (kanske inte var så rolig egentligen, inte för min ekonomi..) i alla fall, jag hittade inte min mobil. jag minns så väl att jag tog från nattduksbordet och la den vid kaffebryggaren. men inte låg den där när jag skulle börja röra mig mot skolan. leta som en tok, i sovrummet, vardagsrummet, kylskåpet, toan. ingenjävlastans. började fundera om på jag skulle sätta på datorn och se om någon var online på msn som jag kunde be ringa min mobil, men det kändes rätt pinsamt. när jag höll på att ge upp hoppet om att hitta den fick jag en flashback från mina morgonbestyr: vill ha en kopp kaffe, bäst jag flyttar på mobilen så jag inte spiller på den... och ja! faktiskt hade jag på nåt vänster tagit mobilen i handen, öppnat köksskåpet och tagit ut kaffeburken och filter och ersatt deras utrymme med min mobil. jag hade inte mycket i huvet imorse. 'tard alltså. kan väl iofs skylla på min trötthet, höll på att somna i duschen, haha.

okej, enough with the svammel. ikväll ska jag hurta läskigt jobbigt pass på friskis. jag som inte tränat där på hur länge som helst. kommer gå riktigt illa...

god morgon!

jag har kommit underfund med att min blogg är väldigt ytlig. kärlek, skola och min bakgrundsfärg, djupare än så blir det inte. bah. är jag verklligen så ytlig? har jag inge djupare att komma med. hm.

förhoppningsvis är det väl inte så.

men för att fortsätta min ytliga blogg måste jag börja göra mig iordning inför skolan, wej! min dator ger en mycket obehaglig spegelbild av ett morgonjag jag måste ta itu med direkt.


it takes more than a heartbeat to get me.

dagen börjar bra! solsken och värme och the sounds pulserandes i hörlurarna när jag cruisar nerför dalviksbacken. det går inte att bli bättre nästan. cruisa ner en varm vårdag nedför dalviksbacken alltså. för er som har sett vet nog vad jag talar om. ni andra får föreställa er. nu sitter jag på skolans bibliotek och inväntar mikaela sen börjar plugget! WOHO.
 
suck, ser ut som jag måste köpa den socialpsykologiboken trots allt. vill inte!!

personliga brev är kluriga.

var uppe NIO imorse för att gymma. nio en söndag. det är hurtigt för att vara mig.

nu är vasaloppet över och jag söker jobb.  det går rätt bra, men jag är sämst på att skriva bra CV och personliga brev. suck. dock nöjd med att ett krav på ett av jobben var:

Vårt krav på dig är att du ska ha fyllt 18 år, ha servicekänsla och tycka om att ha kul.

jag tycker om att ha kul. haha. nu ska jag skriva mig ett förbannat bra personligt brev och äga det här jobbet!

grisrosa eller hudfärgad, vad låter bäst?

okej, jag har fått en fin respons på gårdagens djupa inlägg. hudfärgad. känns som jag kan analysera min bakgrundsfärg i timmar bara för att. vilket liv jag har då, hah. borde kanske ta tag i jämställdhetsproblematiken-pmet eller den där socialpsykologi-grejen. men nää. det är faktiskt roligare att analysera min bakgrundsfärg,

fast nu ska jag ta mig ner till källaren och löpa lite tänkte jag. har man ett gym gratis måste man ju använda't! och föresten, vad var grejen med att vakna och se snö ligga på marken och taken?! wtf?!?! turligt nog smälter den säkert men sakta bort, efter gårdagens vårpromenad i typ våldtäktsspåret vill jag ha mer sol och värme. GIVE ME!

men som sagt, gymmet nästa! måste träna bort allt godis jag tryckte i mig igår och ge plats för chirren + dirren som ska ner ikväll. adios!

RSS 2.0