när ska jag sluta vara så blödig?

idag är en sån dag då jag inte har något på schemat alls att göra vilket är rätt trist. har redan hunnit med att gymma och läst i den fjärde boken i twilight-serien och behöver hitta på nåt men vet inte vad. tror jag ska baka något eller laga mat eller surfa efter ett bra recept på en god tårta som jag kan bjuda släkten på när den kommer på söndag.

under tiden fortsätter jag vara blödaren nr 1.


uppväckt blogg.

att välja just den här dagen till att börja återuppta en blogg som legat nere kanske lite för länge för att få mig att orka skriva igen kanske inte är det bästa. eller så är det det, det kanske är just dessa dar som gör att man får perspektiv på saker. eller jag vet inte.

tänker inte gå närmare in på det än att mkv-familjen förlorat en medlem. and that's about it. även om jag knappast kan säga att jag kände personen så känns det ändå. klumpen i magen.

kanske förlorar ytterligare en under betydlig mindre jobbiga omständigheter, men det känns lika tråkigt ändå. partybikes får ju inte splittras än!

och så saknar jag lasse förbannat mycket, det gör ont. hur mycket kan man sakna någon?

som sagt var det inte det bästa inlägget att börja min bloggs återfödelse med, men det kommer bli bättre snart. jag tror jag behöver en förnyelse som jag kommer börja med snart för att få upp min gnista igen.

puss!

RSS 2.0