puss!

image11

snöö!

i måndags kom första riktiga snön till jönket! men den är på väg bort och har ersatts med is och halka.
image10

tenta på fredag.
not nice.

jack, come back!

känns som hela min kropp värker och det är pinsamt eftersom det är träningsvärk från passet jag tränade igår.. har varit sjukt dålig på att träna de senaste veckorna, måste verkligen ta tag i det där bättre! ångrar mig lite att jag inte valde ett gymkort, med tanke på vårt schema vi har nu. går typ inga bra pass som synkar med det, men men. får bli till nåsta år. ska dra mig in till stan i eftermiddag och pumpa lite.

igår var det filmkväll och vi såg titantic! verkligen nostalgi, men den är ju så bra. ett irritationsmoment är ju dock att de HELA TIDEN måste säga varandras namn.. under typ 5 min hann de säkert säga namnen 20 gånger. jisses. ajja, det var trevligt iaf.

idag blir det pluggpluggplugg. wänk.
sen kommer lasse tillbaka från linköping ikväll.
i miss him <3

blått är flott!

insparken alltså.

image6

och man kan se jävligt hård ut fast man ska på togaparty!

image7

och känner du nån som heter dick, kan du som vi göra en gigantisk snopp i kartong och sen bära runt på den en hel utekväll.

image8



to sum up:
INSPARK IS THA SHIT!!!!



my gosh!

jag känner mig som en hurtbulle när jag åker in till skolan 8.40, på eget bevåg! inte en föreläsning, inget grupparbete. nej, snät och fanny tänkte åka in vid nio och göra de roliga indstuderingsfrågorna. WEJ! två timmar innan mikaela och marielle kommer... gosh!

and as you walk away, my headstone crumbles down.

hade redovisningen idag och ja det gick nog bra. kom inte bort mig alltför mycket trots redovisning på engelska, och fick sig några goda skratt. "make dollaaaaH" och "european ONION" gjorde dagen, haha. men rätt tröttsamt var det, eftersom alla mer eller mindre sa samma sak. så det var rätt skönt efter 1 timme och 40 min som vi fick gå hem.

men gladare av det vet jag inte, nu väntar en veckas jobbigt tentaplugg. den här tentan kommer bli mycket jobbigare än den första vi hade.. den här helgen kommer nog ägnas mest tid åt just det - PLUGGA. imorgon blir det plugga i grupp lite och luncha på stan. blir gött!

igår var det ju fotboll och det fotbollsfan som jag är... hehe. nareå, men jag tittade faktiskt på matchen. drog med mig mikaela och hängde på lasse hem till en kompis till honom. så vi var ett litet gäng som hejade tillsammans, även om alla var rätt dästa efter de svulliga pizzorna vi precis satt i oss. efter matchen blev det lite kortspel och mikaela briljerade mina sina kunskaper från sina speltider när hon var liten.. ;) trevligt var det iaf!

blubb. nej nu blire plugg.


tidtidtid, vart tar all tid vägen?

går inte veckorna alldeles för fort?
eller är det bara jag?
jag har ju hunnit gå 13 veckor i skolan..!

helgen i halmstad vad iaf mysmysmys. det var promenera på tylösand, en tur på stan, äta ute på restaurang och mysa hela kvällen. me like! <3 det här året har också gått snabbt, nu när jag ändå är inne på att snacka om tid ^^

TENTA NÄSTA VECKA!! me don't like. och den här känns väldigt betungande också, usch. mycket att plugga :/ har hela helgen på mig och det är nog det jag kommer sysselsätta mig med. fick ett brev igår från pappa med två nya filmer jag kan titta på. och surfa på ikea.se .. hihi :)

och ja, om exakt 4 veckor är det jullov för mig WEJ! me like :u

vi fick föresten en cp-uppgift den här veckan av en lärare. vi skulle göra ett grupparbete med en utbyteselev om nyheter. vi fick i uppdrag att kolla i en tidning FRÅN UTBYTESSTUDENTENS HEMLAND och ta fram de viktigaste nyheterna den veckan + fundera på varför just dom nyheterna togs med från dessa länder. läraren gav oss uppgiften igår och imorgon är det redovisning. när vi igår kom till introduktionen av uppgiften hade karln inte delat in oss i grupper utan ville först veta vilka som skulle komma på föreläsningen. så efter 1 timme efter bara svammel (och roligt prat om påvar, haha) fick vi 15 mins rast och han skulle göra grupperna, byte inom grupper fick förekomma. sen när vi kommer tillbaka har han knappt delat in utbytesstudenterna som är lika många som antalet grupper. så den resterande timmen delade han in oss i grupper. trög som han är så sa han att hade man önskemål om vilken grupp man ville vara i var det okej. helt plöstligt ville varenda tjej i hela aulan vara i en speciell grupp och det var flyttar hit och dit. menar, ett grupparbete på två dagar kan man klara sig utan de man känner allra bäst? meningen var ju att läraren skulle göra grupperna den här gången. gosh! så efter 90 minuter hade han lyckats dela in oss i grupper! bravo.

jag hamna iaf med en tysk tjej, väldigt trevlig :) kom fram till att min tyska är riktigt rostig, haha. ingen i gruppen kunde tyska särskilt bra, så det sluta med att tysken fick ta fram artiklar och leta och fråga sina vänner och familj hemma om hjälp, vilket ju inte är meningen! säger då det, himla knäpp uppgift.

give up you schmuck!

jag vet inte riktigt vad jag försöker åstadkomma med min bloggs utseende, men ni får väl se. jag leker lite mest och gör det när jag har tid eller lust. just nu är det mycket på gång, tenta igen om två veckor och massor att läsa. men det kommer nog gå fint, trodde det skulle gå åt stöpet sist men fick ju VG så inget är omöjligt tills motsatsen är bevisad. eller nåt.

idag lämnade jag blod för första gången och det gick bra! min arm känns lite öm fortfarande och jag får inte utöva några aktiviteter som frammanar svett, huh?! haha. fick välja bland prylarna i hyllan och valde tillslut två vinglas med bloddroppar på som vi har hemma i linköping. utbudet är ju inte det bästa och det mesta är riktat mot män av nån anledning. kalsonger, strumpor och handskar, allt för männen. så jag stod och valde mellan öl- eller vinglas :) blev lite nervös först en när 35 årig karl precis blev klar och såg ut som han skulle svimma vilken sekund som helst. men jag klarade mig finfint, dröjer väl 4 månader skulle jag tro tills nästa gång..

i helgen som var var jag ju hos syrran i örebro! :D hade hur trevligt som helst och slutligen en lyckad utgång på klaras :) stekigt värre ^^ tågresan upp var mindre rolig, fick sitta i familjevagnen med gråtande barn och en äldre herre som drack vin hur en loka-flaska. blah! men resten av tiden var trevlig :)

på lördag ska jag till halmstad och fira 1 års dag med finaste lasse. 1 år har gått så sjukt snabbt! minns första dejten, fika på george och film på hans land. och den lilla nervosisteten innan vi träffades, sånt man minns :) det blir nog mysigt det.

nääää, nu måste jag fortsätta plugga! den rosa boken på 500 sidor ska jag plöja igenom... urgh.

och föresten, VARFÖR ÄR DET SNÖ ÖVERALLT I HELA SVERIGE FÖRUTOM I JÖNKÖPING?! jag vill ha snö :(

snösnösnö!

nu är jag hos malin i örebro och det snöar massor. min första snö i år! värsta. ikväll blir det fetta med godis och chips och kanske en öl på bryggan. nice. sen blir det nog stan imorgon och utgång på kvällen. trevlish!

och fick reda på att vi fick VG på grupparbetet! trots att vi förlorade en grupmedlem till presentationen och inte alls var förberedda. hehe. men man tackar och tar emot i såna lägen ;)

och ullared var grymt kul! ska lägga upp bilder sen när jag kommer tillbaka till jönket. riktigt trevlig brudar!

one day i'll be on time.

jag är trött. så himla trött.

helgen som var var cissi här på besök! väldigt trevligt :D i fredags slöade vi hemma hos mig med käk och idol och john tucker must die, hihi. lördagen panikade vi runt på stan för att köpa nåt inför utgången på kvällen. slutade med jeansköp för båda, inte illa. när sen kvällen väl kom var vinet lurigt och kortspelet vår död. kvällen slutade kusligt tidigt hemma hos mig istället för dansandes på centrum. haha. meeeen, sånt händer. revansh it is! hade iaf jätteroligt och tror cissi också hade det. :)

imorgon drar vi till ullared och shoppar! jag har gjort en skiva till bilresan och fanny och emelie står för fikat. mumma. blir nog riktigt kul :D bilder kommer ^^ hehe.

och i helgen som kommer ska jag upp till syrran och hälsa på! blir kul, har inte sett henne sen jag flyttade hit ju! knas. det blir nog riktigt kul med, har iaf gott om böcker (och tid) att läsa under tågresan upp. gosh.


varning för ras?

känns rätt bra med 4-dagarshelg :D hinner jag läsa, skriva kontrakt på nya lägenheten, träna ett pass på friskis, tvätta och städa innan cissi kommer hit och hälsar på! visserligen kommer hon imorgon, men jag ska nog hinna med allt ändå. än så länge har vi runda på stan och utgång planerat, sen får vi se vad som händer. kul kommer det iaf bli! visa hur jag har det här nere i småland :)

föreläsningen igår på tre timmar med tomten, var rätt sisodär. jag hann faktiskt skriva av tisdagens anteckningar, den var samtidigt som lägenhetsvisningen, och de nya. vet inte om nåt direkt fastna, meeeen. det är ett tag kvar till tentan. vi peppade mest på ullared, marielles lista var inte nådig den. efter knappt 10 minuter hade hon fått ihop ett helt A4! imponerande. jag är än så länge uppe i: underkläder, skor och träningsbyxor. sen får vi väl se vad utbudet är ;)

fick en kallelse igår från blodcentralen, mitt blod blev godkänt och nu är jag blodgivare! ska dit nästa fredag och tappas på blod, känns lite läskigt. men spännande :) för en bra sak, aaaaiiight?

brukar gå i rosenlundstrakterna ibland och går längs vättern. var tionde meter sitter en sånhär skylt, känns stabilt!

image4

men det är grymt fint!

image5


RSS 2.0